- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar azcık kendimden bahsedeyim ben öğrenciyim ve bir çok arkadaş gibi motor sevdalısıyım hal böyle olunca 2010 yılında 2006 model kanuni popcornla başlayan sevdamız cg 100, kt 125 ,mondial 150 MC ve son olarak ybr ye geçişimi size kısa olarak anlatıcam ve neden milletin ybr cbf tutturup gittiğini yeni başlayan arkdaşlar görür inşaallah 
Popcorn da başıma gelenler kısaca elektrik aksaamının komple yanması beğin dahil ,el marşi arızalanırmı lan duran motorda ama olur olur buda olur ampul tak 5 dakıka sonra ampül yok
r: neyse az daha geçti motor yatak sardı ! yeter lan anamı ağlattın tek çare sat ben motorsiklet tamirini bu motorda öğrendim 
Kt 125 yolda giderken parça düşermi lan anaaa bunuda satmak lazım kurtul kurtul
2013 model cg wouw 3000 km muazzam köylü tipi falan vergiside yokmus süper neyse aldık bi 3000 km de biz yaptık ulen bu durmuyor arkama okula giderken arkdaş aldığım zaman ibrede 80 i geçince arkdaş bana bildiğin vurdu basma lan gaza yeter
neyse durmuyo dedik ya durmadğı için 2 kaza birden yaptık ama motor cok güzel kayıyor be baba ya hakkını vermek lazım 
Derken bi tane Mondial 150 mc 162 cc motor daha 7000 km de temizmiş fiyatta makul kaçmaz zaten japon motoru alıcak para yok mecbur alıcaz derken yiğidi öldür hakkını yeme bu motor iyidi yaklasık 20.000 km yaptık tabi otobanda giderken uyuyan ibişin teki arkdan tapa gaz bana çarpınca feleğim şaşti derken 970 lira hasar kaydı wouw motor zaten 1.500 lira lan
demeden Ankarada mustafa kemal mah. orası tarla kardeş yol var şerit yok ulen herkes kafasına göre gidiyor mesela cepa arkası gidiş yönü bir baktın 4 şerit aynı yönde gidiyor 1 şerit geliyor bazende sana yol yok o tip garip bu ulen bu ankara derken gene böyle bir yolda taksici ile kafa kafa girdik ve mondiali de en son satmak zorunda kaldık 
Ve artık japona hazırız ybr aldık enee bu motor gitmiyor cansız falan ama oda nesi motor titremiyor az yakıyor üstünden inmiyorum derken ilk hafta 1000 km yol yaptım
civata sık gevşedi yok oyle oldu ampul patladı keçe patlamış o olmuş bu olmuş yok kardeş bişe olmuyor ben mondial 150 mc ile tek seferde 700-800 km yol yaptım ama 1 hafta pert :queen: ulen ybr ile 550 km yaptım kardeş 2 saat uyudum kalktım hiç birşey yok arkdaşlar diyeceğim o ki ybr 130-140 gitmeyebilir ama başın ağrımaz be kardeşim şu çinliye gidipte 5 6 bin lira vermeyin yazık paranıza keyfinizi kaçırıp motordan soğuturlar ben tamirden zevk aldığım için çok sorun teşkil etmiyor benim için ama yeni başlayan arkadaşları soğutur valla 
dipnot :Arkadaşlar ben hem öğrenci aynı zamanda part kuryeyim küçümsenmiyecek kilometreler yaptım hepsinden zevk aldım fakat japondan daha fazla zevk alıyor insan. yok macar yok ingiliz bilmem ne başınızı ağrıtmayın valla
Popcorn da başıma gelenler kısaca elektrik aksaamının komple yanması beğin dahil ,el marşi arızalanırmı lan duran motorda ama olur olur buda olur ampul tak 5 dakıka sonra ampül yok
Kt 125 yolda giderken parça düşermi lan anaaa bunuda satmak lazım kurtul kurtul
2013 model cg wouw 3000 km muazzam köylü tipi falan vergiside yokmus süper neyse aldık bi 3000 km de biz yaptık ulen bu durmuyor arkama okula giderken arkdaş aldığım zaman ibrede 80 i geçince arkdaş bana bildiğin vurdu basma lan gaza yeter
Derken bi tane Mondial 150 mc 162 cc motor daha 7000 km de temizmiş fiyatta makul kaçmaz zaten japon motoru alıcak para yok mecbur alıcaz derken yiğidi öldür hakkını yeme bu motor iyidi yaklasık 20.000 km yaptık tabi otobanda giderken uyuyan ibişin teki arkdan tapa gaz bana çarpınca feleğim şaşti derken 970 lira hasar kaydı wouw motor zaten 1.500 lira lan
Ve artık japona hazırız ybr aldık enee bu motor gitmiyor cansız falan ama oda nesi motor titremiyor az yakıyor üstünden inmiyorum derken ilk hafta 1000 km yol yaptım
dipnot :Arkadaşlar ben hem öğrenci aynı zamanda part kuryeyim küçümsenmiyecek kilometreler yaptım hepsinden zevk aldım fakat japondan daha fazla zevk alıyor insan. yok macar yok ingiliz bilmem ne başınızı ağrıtmayın valla