Arkadaslar bu mesajdan anladigim şu ki servis yine suclu olarak kullaniciyi göstermiş ve su üzerine çikmiş bravo hocam bi sorum daha var ybr leri 150 cc yapabilirmisn? füze gibi gitmek istiyorumda:farao:
Arkadaşlar anlatamadıgım birşey var Barıs arkadasımız motoru ayak marşı dahil çalıştıramıyor. Yani yeni kullanıcı. Çalıştırma güçlüğü çekiyor. Motorunda sıkıntısı olabılır servisin su üstüne çıkmak gibi niyeti yok. Öyle olsaydı ücretsiz 2 kere yol yardımı vermezdik. Bizimde hatamız olabilir ama bu kardeşimiz 1 e 1000 katıp propaganda peşinde Cahil olabileceğini düşündüğü sizleri yönlendirme yapmak istediginin farkına bile varmıyorsunuz. Ben yazısamıyorum inanın çok yogunum Herşey duygusal ($$) degildir biz abi kardeşiz ama cahılce davranısla kuyuya bir taş atıp akıllıların o tasla ugrasmasını istemıyorum. Ben ekmegımle oynatmam kimsenın de cebınde gözümüz yok.
Ben bu kardesımızın pompasını degıstırmısım, 14 gun sonra motor piston sarmıs yağ ile motoru sıkıstırıp şişirmenın bi anlamı yoktur. Mantıgı da yoktur. Motorunu kitlemiş gelmiş servisten yararlanmıs Piston segman silindir yapılmış + eksoz saplamalarını kırdıgı için üst kapak, balatasını bıtırdıgı ıcın balata ve bujı de degısmıs toplam 250 ytl alınmıs. Üst kapagın balatanın benzın pompasının bujının arkadasın goturdugu zaman baska tamırcıye degısen alt satatorle ne ilgisi var ???
Saygı ve sevgıler...
!! Buraya araba ile geliyorsa çalıştırarak yolluyoruz. !!
Bu insan size neden geldi neden 400 ytl para harcadı?
Tabikide motoru calısacak
Ayrıca calıştırmak mesele değil..
Adam diorki..;
Bugun motorumu alıyorum ertesi gün calısacakmı calısmayacakmı diye heyecanlanıyorum..
Bu arkadasımın gönül rahatlıgı ile motosikletine binmesi gerekir
Öyle degilmi Hamdullah usta?
evet dogru.
slm arkadaslar bendemotorsıklet tamırcısıyım vebendede cın malı var ama cok hoskubamotor sj 123 hondacbr125lık tıpındeben tek eksuzvardı ıkıyaptım lastıklerı degıstırdım dıslı sını cok hosoldu
aman meslektas kardesım sakın fazla modıfıyeye gırme tas yagmuru var
:queen::queen::queen::queen:yarın kimin karbrtörünü temizlesem acaba diyodur şeref yoksunu:cyclopsan
senın karbıratorunu de temızleyebılırım şerefli kardeşim. Terbiye sınırlarını aşma terbiyesizliğin anlamı yok ciddiyet yoksunu kardesım
Fiyatlara bak abi ya
Biz enayiymişiz o zaman
15 ytl ye değiştiriyoruz benzin pompasını
Adamlar 115 ytl alıyolar
Vay anasını be bide en pahalı parçaymış
Bizde tamirciyiz hamdullah usta
Sen istanbul gibi yerde daha ucuza parça alırken biz burada kargo parası v.s. verirken bile 15 ytl ye benzin pompası takıyoruz
Ayrıca o dediğin pompa temizleniyor
İçine su kaçması bozulma sebebi değil zaten o pompa sürekli benzin altında çalışıyor kimi kandırmaya çalışıyosun
Şimdi bunu okursun ama yazmaya nedense yemez
Verecek cevabın kalmadı sanırım..
Çık erkek gibi söyle ben bu arkadaşı keriz buldum ittirdim fiyatları de açık açık
sen temızlemeye devam et yan sanayı satmayada devam et temızledıklernden bır tanesı şerefsiz yaptı ama yıne yolda kaldım derse kulaklarını tıka Ben kargo parası verıp almadım kolı ıle gidip fabrıkasından aldım Nazıllı Asya listesine bak sizin sattıgınız fiyata almama bile olanak yok.
Kaç tip pompa oldugunu yaz. Aliminyum gövdeye suyun krovizyon (deformasyon) oldugunu bilmeyen cahıl bı kardesımızsın uslubundan hoşlanmadıgım gibi taiwan malı, çin malı, kore malı fiyatlarının içinden en dandıgının fiyatını verıyor zar temızlıyor defarmasyon temızlıyor kendını bırseymı zannedıyorsun. O zaman sen beni tanımıyorsun hayırlı işler kardeşim. Muhattab almayacagım kendı kendıne yaz okumayacagım neyın ne oldugunu bılmeden konusan boş bir insansın benım ıcın kendını bılen insana ihtiyac duyar insan .
Son düzenleme: