- Konu Yazar
Selam arkadaşlar, gecen sene ilk motorum asya motor 125t'yi servis icin internetten buldugum fikirtepe mahallesindeki 'Güler Satıral' adlı cin malı motorlarının servisini yapan yere goturdum. Ilk goturdugumde cok ıyı bır sekılde ugrastılar ama ertesi gun motorum calısmadı. Cok zor sartlarla calısmayan motoru tekrar aynı yere goturdum bunun benzın pompası bozuk dıyerek 115 mılyonluk masraf cıkardılar. Ertesi gun tekrar motor calısmadı fazla yag warmıs ıcınde bız komple pıstonla sekmanlarını degısterılelım yoksa calısmaz dıyerek 300 mılyonluk masraf yaptılar. motor 1 hafta calıstı sonra tekrar bozuldu. sabah motoru gelıp alırmısınız calısmıyor dıe aradım 2 gun boyunca servıs aracımız calısmıyor dıe oyaladılar. Sonra Maltepe'de baska bır servıse goturdum.Oradakı usta cok ılgılıydı herseyı anlattım ona bunlara hıc gerek yoktu bostan yere masraf yapmıslar sadece elektırık sıstemınde bozukluk war dıyerek 40 mılyona motorun herseyını yaptı motorum bırdaha bozulmadı. Ilk motorum oldugu ıcın adamların yaptıkları bırazda benım cahıllıgıme geldı.Sonra oraya gıden bı kac kısıye daha sordum aynı sekılde onlarıda bole dolandırmıslar. Sızlere uyarım sakın bu 'Guler Satıral' adlı yere gıtmeyın.Servıs ısı cok onemlı o yuzden guvendıgınız bırısı olsun arkadaslar..