benim patron bensiz wc ye gitmez olm...![]()
sen napıyon wc'de? :queen:
FÜREEEEEEEEEKKKKKKKKKK seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............:queen:
benim patron bensiz wc ye gitmez olm...![]()
sen napıyon wc'de? :queen:
FÜREEEEEEEEEKKKKKKKKKK seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............:queen:
hemen yan çiz...noldu IQ yetmedimi...o kada döşedim parkeyi...sende bula bula bunumu buldun..
nitro tiz vurun kellesini...:bounce:
abi gültekin ayarlasa patronunu gidicen mi sanki:queen:
olm bana cevap vereceğine, ipimle-sapımla oynuyon. :queen:
yok kol saati pahalıymış da neymiş... yok patron onu tuvalete çekermiş filan...:queen:
bak rotayı yazdım yukarı. 2 haziranda teker döner, önce emok'a gidilir, sonra yola vurulur.
iznin bittiği yerde geri dönersin keko. yiyorsa tabii ki...
(bu arada fena kar yağışı var, burada e-5 kapandı. sakın Beylikdüzü- Çekmece
taraflarına doğru yola çıkmayın)
Gültekin beceremez o işleri...muamele bilmez...:queen:
senide bildim bileli zatdasın valla helal olsun...yani ybr cbf falan alsan 20 yıl kullanıcan...
abi ne demişler bakarsan bağ bakmazsan dağ olur hayatım soru işareti abi bu sene öss yi kazandırsam alıcam yeni motor kazanamazsam askerden gelince alıcam motor oyuzden beklemedeyim:queen:
problem motorlarda mı? yoksa kafalarımızda mı?
buyrun >>> http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=305566
Gültekin beceremez o işleri...muamele bilmez...:queen:
senide bildim bileli zatdasın valla helal olsun...yani ybr cbf falan alsan 20 yıl kullanıcan...
burasıda aynı kanka...bugün makinayı devirdik 2 kere...birinde arka kaydı yere salisede yerdeyim...ne olduğunu bile anlamadım...2.cisindede rampada olan eve elimle motor indirirken tutamadım kaydı motur...bırakamadımda...aşağı doğru gittik biraz...ben üstteyim makina altta kızak şekli..
2 haziranda teker dönerde zongiyle çıkma...ybr ile çık tememmi...:cat:
Abi verdiğin linke baktım.Profiline girip mesajlara baktım.Herman nick li bi çılgın türk'ün gezilerini hayranlıkla okumaktayım.Konuyla alakasız olmuş olabilir ama teşekkür ediyim dedim.Gurur hayranlık karışımı bi duygu içerisindeyim.Uyku da var tabi.Herkeze iyi geceler.
[
abi ne demişler bakarsan bağ bakmazsan dağ olur hayatım soru işareti abi bu sene öss yi kazandırsam alıcam yeni motor kazanamazsam askerden gelince alıcam motor oyuzden beklemedeyim:queen:
geçmiş olsun... merak maka ayulara bişey olmaz.
ybr kurtarmıyor artık. tonaj ve hacim arttı. :cherry:
+ senin gözüne sokmak içün, %100 orijinal çin malı'yla çıkacam. :bounce:
Doğrusun... Hakan ERMAN çok zalım gezmiş ve raporlamış. :cat:
Devlet-ü ali'miz bu kadar yüksek vergi koyarsa vatandaş japona zor biner. Amerikada 6500 Dolara satılan Suziki V strom, ülkemde 17-18 bin YTL ye satılıp kazıklanmaya çalışılırsa vatandaş zor biner japona. Çin mallarının hakkını yemeyin. Çin, hangi kalitede isterseniz o kalitede üretim yapıyor. 3 bin YTL ye motora biniyoruz. 1,5 bine de. Yani adamlar şapkadan tavşan çıkarıyorlar. Yaşasın Çin. Sayelerinde millet motora biniyor. Parası olan gider 20-30 Bin YTL ye Alman alır japon alır. %50 sini de devlet-ü aliye verir. Herkes özgür. Kimse Çin malı almayın diye topik açmasın artık. Dünya alıyor biz neden almayalım![]()
Devlet-ü ali'miz bu kadar yüksek vergi koyarsa vatandaş japona zor biner. Amerikada 6500 Dolara satılan Suziki V strom, ülkemde 17-18 bin YTL ye satılıp kazıklanmaya çalışılırsa vatandaş zor biner japona. Çin mallarının hakkını yemeyin. Çin, hangi kalitede isterseniz o kalitede üretim yapıyor. 3 bin YTL ye motora biniyoruz. 1,5 bine de. Yani adamlar şapkadan tavşan çıkarıyorlar. Yaşasın Çin. Sayelerinde millet motora biniyor. Parası olan gider 20-30 Bin YTL ye Alman alır japon alır. %50 sini de devlet-ü aliye verir. Herkes özgür. Kimse Çin malı almayın diye topik açmasın artık. Dünya alıyor biz neden almayalım![]()