çin malı motorlarda kalkış,denge,duruş, problemi...

ben kendi görüşüm diyerek başladım konuya benim görüşüm bu ayrıca ben motor üstünde yüz binlerce km yaptım benim şahsi fikrim bu bende kullandım çin malı ama sert kullanan biriyim çin motoruna set davranınca benim kullandığım gibi en fazla 1 ay heryerinden ses gelio bizimde bildiğimiz olaylar var ve anlattım amacım insanları küçümsemek değil sizdeki paradan banane bendekinden sizene yani amacım asla küçümsemek değil sadecebildiğimi söledim saygılar..

üstadım iyi hoş demişsinde...
şimdi çinmalı motosikletler daha önce çok topic de tartışıldı bi sürü konu başlık açıldı. birsürü insan yazdı.:cat: biraz araştırma yapan zaten bunun sonucunu öğrenir. sonuçta gereksiz bi topic yani. öyle demişsin ama ilk mesajın hiçde öyle demiyor.yani tama kalitesi düşüktür ama çinmalı olacağına 50cc kaliteli olsun. bu topicteki amaç ne yani onu anlamadık. insan 50 cc motosikletten zevk alamıyor belki 150 cc alacak. belki parası yok belki senin gibi sert kullanmıyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çetmen mağazalarında 1425 liraya 250 cc çoper satıyorlar..... Sky go.....
Uyduruk falan da demeyin şimdi....:cat:

Şimdi gerçek fiyatlara indi işte..... Kaliteli alamayanlar için ideal....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çinliyse çinli sonucta motor değilmi
kürt, türk, çerkez, alevi, meselesine çevirmeyin
insanlara ırkçılık yapıyonuz bari motorlara yapmayın..
zaten paramız olsa bu motorlardan kullanırmıyız
ayrıca motora 4 dörtlük bakarsan seni yolda bırakmaz

motorumuz çinliyse napalım yani bi bidon benzin döküp yakallımmı.??

Çetmen mağazalarında 1425 liraya 250 cc çoper satıyorlar..... Sky go.....
Uyduruk falan da demeyin şimdi....:cat:

Şimdi gerçek fiyatlara indi işte..... Kaliteli alamayanlar için ideal....:cat:

Evet abi haklısın olması gereken fıyatlar bunlar zaten 300 dolara getırtıyolar Çınden gemılerle.

sanki kullandığımız telefonlar televizyonlar bilgisayarlar çin değil anasını satim

Yaw herkes butcesi, gucu, maddi durumu ne'ye imkan/olanak veriyorsa gider onu alir. Bu veya benzer forumlarda "çin maliysa uzak durun" seklinde benzer basliklar tamamen iyi niyetten ve yasanmis kotu tecrubelerden yola cikilarak acilmis basliklardir. Kimsenin zoruna gidecek birsey yok ki, "asil zoruna gidenler bu tarz basliklari gorup tepki gosteren çin mali motor kullanan bazi kimseler olsa gerek" (@nitrious81 kardesimiz maalesef oldukca bayagi ve basit bir ifade kullanmis msj'inda)

Burada asil tepki, çin mali herhangi bir motoru "ayni segmentte kendisinden cok daha yuksek uretim standartlarina, teknigine, iscilik kalitesine, ozgun ve patentli teknolojilere sahip yuksek kaliteli avrupa, amerikali veya uzakdogulu kardesleri ile bir tutan zihniyete ve bu gercegi israrla kabul edemeyen komplex sahibi çin mali motor kullanicilarina karsi gosteriliyor."

YOKSA KİMSE KİMSEYE NEDEN GİDİP UCUZ/DANDİK ÇİN MALI MOTOR ALDİN DEMİYOR. ADAMIN GUCU ONA YETMİS GİTMİS ALMİS KİME NE? ÇİN MALI MOTOR KULLANAN BİRİNIN DURUMU MUSAİT OLSA VEYA PARASI YETSE PEKALA O'DA GİDİP BİR PİAGGİO, HONDA, YAMAHA, HARLEY VS ALMASINI COK İYİ BİLİR! Bu yuzden bu insanlari garipser veya elestirirken bu iki farkli hassas noktayi birbirinden iyi ayirt etmekte fayda var.

Herkese kazasiz, belasiz hayirli surusler dilerim...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motoru satıp çin malı f650 alacam anasını satayım......:p:p

Yaw herkes butcesi, gucu, maddi durumu ne'ye imkan/olanak veriyorsa gider onu alir. Bu veya benzer forumlarda "çin maliysa uzak durun" seklinde benzer acilan basliklar tamamen iyi niyetten ve yasanmis kotu tecrubelerden yola cikilarak acilmis basliklardir. Kimsenin zoruna gidecek birsey yok ki, "asil zoruna gidenler bu tarz basliklari gorup tepki gosteren çin mali motor kullanan bazi kimseler olsa gerek" (@nitrious81 kardesimiz maalesef oldukca bayagi ve basit bir ifade kullanmis msj'inda)

Burada asil tepki, çin mali herhangi bir motoru "ayni segmentte kendisinden cok daha yuksek uretim standartlarina, teknigine, iscilik kalitesine, ozgun ve patentli teknolojilere sahip yuksek kaliteli avrupa, amerikali veya uzakdogulu kardesleri ile bir tutan zihniyete ve bu gercegi israrla kabul edemeyen komplex sahibi çin mali motor kullanicilarina karsi gosteriliyor."

YOKSA KİMSE KİMSEYE NEDEN GİDİP UCUZ, DANDİK ÇİN MALI ALDİN DEMİYOR, DİYEMEZDE. ÇİN MALI MOTOR KULLANAN BİRİNIN DURUMU MUSAİT OLSA VEYA PARASI YETSE PEKALA O'DA GİDİP BİR PİAGGİO, HONDA, YAMAHA, HARLEY VS ALMASINI COK İYİ BİLİR! Bu yuzden bu insanlari garipser veya elestirirken bu iki farkli hassas noktayi birbirinden ayirt ederek etut etmekte fayda var.

Herkese kazasiz, belasiz hayirli surusler dilerim...

Senin sectiğin kelimeler çok iyi seçilmiş bende seni tebrik ederim :cat:

O lafı soyledıgım arkadasında zaten gönlünü aldım ve 2.side tanımadıgınız ınsanlar hakkındakı ki kendımı kast etmiyorum ithamlarınıza dikkat etmenizi öneririm :rendeer:

Bizim kabullenemediğimiz bişi yok biz sadece bu tür topiclerden sıkıldık biizim anlatmak istedigimizi sende yazmışsın zaten (en alt koyu italik kısım)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
pazartesi günü, sana da, kendime de ayırtayım kanka. :cherry:

Niyeti bozuyom zaten.... Neden sevmezler şu çinlileri?.... Minicik adamlar.... Milyarlarca varlar....:cat::cat:

Anlamadığım biz burdan çinli çinli diye beğenmiyoz... Peki çinlilerin kendileri naapıyor?.... Tutupta almana japona binecek değil ya adamlar.....:pr::pr::pr:

Salak olamayacak kadar da zeki adamlar.... Hatta bizden de zeki.....:cat::cat:

Bizim kabullenemediğimiz bişi yok biz sadece bu tür topiclerden sıkıldık

evet sıkıldık.
kendisinin hiç alakası olmadığı halde başlık açan, sormadan akıl veren bir ton insan var.
vatandaş akıl vereceğine, elini cebine atıp para verse, daha makbule geçecek. :bounce:

@nitrious81

Bu tarz topiclerden sikilmis olabilirsin ancak bu sadece senin problemin. Bu tarz topiclerden sıkılmıs olman bu veya benzer bir topigin acilmayacagi anlamina gelmez. İnsanlar diledikleri gibi dusuncelerini paylasmakta ozgurlerdir. Akabinde acilmis olan bu tarz herhangi bir topicde konuya karsi umarsizca tepki gosterebilecegin anlamina ise hic gelmiyor.

Sagliacakla :cat:

@nitrious81

Bu tarz topiclerden sikilmis olabilirsin ancak bu sadece senin problemin. Bu tarz topiclerden sıkılmıs olman bu veya benzer bir topigin acilmayacagi anlamina gelmez. İnsanlar diledikleri gibi dusuncelerini paylasmakta ozgurlerdir. Akabinde acilmis olan bu tarz herhangi bir topicde konuya karsi umarsizca tepki gosterebilecegin anlamina ise hic gelmiyor.

Sagliacakla :cat:

Tabiki herkez forumda istediği konuyu düşünceyi tartışmaya açabilir fikrini sorabilir ama bu tarz başlıklar o kadar cok ki isteyen istediği bilgiyi eski topiclere bakarak ogrenebilir.

Çİn çonu7n kalesi bu arkadaştır...onu yıkın yere gerisi golay...:p

Eyvah mete abi geldi şincik yandık :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar