Bu konunun muhattaplarından biriyim,
Çin malı motor kullanıyorsanız canınızı sevmiyorsunuz demektir. Madem aldınız çıkacak sorunlarıda peşinen kabul ediyorsunuz neden burada konu açıpta sorunlarınızla dolduruyorsunuzki, kendi düşen ağlamaz.
Bende parasız ve motorsuz kaldım ama Bin liraya gidipte motorsuz kalmaktansa ÇİN malı alayım da bineyim demedim.
Otobüse bindim, minibüse bindim ve hatta yürüdüm.... ama Çin malı motora binmedim.
Motor zaten hata affetmiyor birde o kadar kalitesiz hertarafı sorun motora binmeye nasıl cesaret edeyim.
ülkemize getirenleri kınıyorum, siz hiç bir avrupa ülkesinde Çin malı motor gördünüz mü ?
Göremezsiniz çünki oradaki insanlar bilinçli.
Söylediğim gibi bisiklete binerim hatta motorsuz kalırım ama çin malı motor kullanmam, direk bi uçurumdan atlarım daha iyi
Tamamen katılıyorum.
Ancak parantezi şöyle genişletmek lazım, Çin Malı olması değil de, ucuz malın yahnisinin yavan olması daha önemli...
Motor zaten Şeytan Arabasının bir de Motor takılmış halidir. E bir de biz buna en ucuz şeytanı eklersek ve bir de buralarda, vay motorum kırıldı, vay çalışmadı, vay staraken de para etmedi dersek acaba sadece birilerinin kazdığı kuyulara gönüllü atlamış olmamışmıyız?
Motosiklet, zevk ve şevk ile gezmek, kafayı rahatlatmak, basıp gitmaktir benim için. Bu arada, şurası mı patladı, burası mı cırtladı endişesi, hele ki yaşamımızı tehdit edecek önemli arızaları düşünerek, günümü rezil etmek değildir.
Çin Malı dediğimiz şey aslında herkesin diline ve bilincine yerleşmiş bir kavram. Hep dediğim gibi, binmeyin, almayın, alana engel olun, hele alıp bir de burada ''aldım-bindim-mahvoldum, yardım edin'' forumu açan kardeşlerime de dost acı söyler demeyi ihmal etmeyin. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Kim ne derse desin, çin malı motor kullananları kınıyorum. O motorları satanları