Arkadaşlar Lütfen kendi sağlınız için bu mallardan uzak durun." Ben aldım hiçbir sorun yok" diyenlere kulak asmayın.Motoru ucuza alırsınız.Sonra tamir ve servis ücretleri ile kaliteli motor fiyatına gelir.Bunu idda ediyorum.Ayrıca bu motorların servisleri hiç boş durmuyor.Bu motorları aldıktan sonra Sinir Sağlığınız kesinlikle bozulacak.Bu ilk 10 gündede olabilir 6 ay sonrada.Garantisi var tüketici hakkı var diye sevinmeyin.Servise bir kez girdikten sonra tüketici hakkı falan yok.Geri iade almazlar,kanunlar onlardan yana ! 2.el satsanız yarı fiyatın altında! Yani her yönden penaltı.UCUZ DİYE SEVİNMEYİN !!! YİNE ÖNEMLİ BİR KONU : ÇİN MALI MOTOR BAŞKA İYİ BİLİNEN BİR MARKANIN ÇİNDE ÜRETİLMESİ BAŞKA.MARKADAN+SERVİSTEN SAKIN ŞAŞMAYIN !!!!!!
Yapma ya. Bu konuda beni uyandırdığın için sana teşekkür etmeliyim. Ben de Çin malı motorlardan ortalama bir Triumph ayarında kalite bekliyordum. Gerçi fiyatlarının arasındaki yaklaşık on kat farktan biraz işkillenmemiş de değildim hani. Tekrar teşekkürler...
arkadaşlar çin malı alan arkadaşlarla polemiğe niye giriyorsunuz ki ben onların çin malı almalarından gayet memnunum.böylece gerçek makinalara binenlerin değeri artıyor. gerçi milli serveti heba ediyorlar ama olsun. onlar da bizim kardeşlerimiz.yani biz hala şahin mi iyi mercedes mi gibilerinden tartışıyoruz.ben dandik bir çin malı alacağıma gittim ikinci el bir japon aldım.
Ben bu tür bir mesajı yazana kızamam ama ne yalan söyleyeyim biraz üzülürüm böyle insanlara. Benzer bir sohbet hatırlıyorum, eleman kapıdan girdi, full protection. Elinde kask. Eh sohbetin konusu belli... Biraz konuştuk, anlattı, kaç basıyor, virajlarda ne biçim yatıyor, motor dediğin şöyle olur, böyle olmaz vs. İtiraz edesim tuttu işte. Dedim ki benim için motora binmektir önemli olan, hangi motora bindiğinden öte. Param ona yetiyorsa Çin motoruna binerim. Bir tek güvenlik ekipmanından taviz vermem. Ne cevap verse beğenirsiniz?
"Sen tam koruma ekipmanıyla Çin motoruna mı bineceksin? Ben de gördüğüm yerde parmağımla seni gösterirken göbeğimi tutarak gülerim..."
Beyler, Hitler Nobel Barış Ödülünü ne kadar hak ediyorsa sizler de motorcu sıfatını o kadar hak ediyorsunuz!!!
Laf lafı açıyor işte, bir keresinde de biri şöyle bir cümle kurmuştu; "Yahu eskiden bir yere elimde kaskla girdiğimde bütün kafalar bana dönerdi. Motorcu azdı, ilgi çekerdi... Bu Çin motorları çıktı çıkalı artık kimse suratımıza bakmıyor..."
Kardeş, kafeden, bardan hatun yapmak için kask dışında bir yöntem bulamıyorsan o senin ezikliğin yahu...
Merak ediyorum, "Çin motoru almayın. Paranız yetmiyorsa motora binmeyin daha iyi" diyen gençlerde bu psikolojinin de etkisi var mı acaba???