çin malı kasklar yasaklanmalı

çin malı kasklar değil tek sorun.sorun bütün çin mallarıdır.çinin kalemini bile kullanamazken kaskını kullananlarda iyi cesaret vardır.:queen:
siz siz olun çin malı hiçbir şeyi almayın:cat:

artık çin malı kaskım yok.Lazer aldım yeni :queen:

Allah herkeze çin malı kask giydirmesin :cat:

bırakın kazada korumayı kendini korumada bile acizler.1 metre yükseklikten bıraksanız 2 parça oluyor.güvenlik sıfır.rüzgardan korumaktan başka birşeye yaramaz..Birde şu nazi kasklar var.yarım kasklar onlarda güvenlik namına bişey yok zaten.
Bu ithal kasklar hiçbir test aşamasından,sağlamlık kontrolü yapılmadanmı geliyor :silent:

Kask ın amacı sürücüyü herhangi bir kaza anında sürücünün başını korumaktır.

birde şu sorun var.kaliteli kasklar biraz pahalı.İşin birde bu yüzü var..

bende çin malı kask kullanıyorum.en yakın zamanda kaliteli güvenli bir kask temin edeceğim

Yanlış biliyorsun kardeşim kaza anında çin malı dahi olsa kask 2 parça olmuyor. ben geçenlerde bir anlık sinirle kaskı yere çaldım o kadar hızlı vurmama rağmen kaskın dadece ön camı kırıldı.

geçen sene markayıda yazayım safebet midir nedir kaskı elimden düsürdüm mesafe 50cm falan karpuz gibi ikiye ayrıldı içinden su bildigimiz beyaz eşya köpügü cıktı bende siniirlenip tekmeyle 40 parcaya böldüm sonrada satın aldıgım yere götürüp cöpünü kapıya bıraktım ya biri cıkıpta bakmıyo acaba nedir demiyo çinlilerden ikrah geldi ya şu an zeus helmet marka kask kullanıyorum çene açılır gayet memnunum 200 ytl tavsiye ederim.

şu an zeus helmet marka kask kullanıyorum çene açılır gayet memnunum 200 ytl tavsiye ederim.

Aykan, bende Zeus'un açık kaskını kullanıyorum. ve kalitesinden çok memnunum. İçindeki etiketlerde; dediğin gibi yapım tekniğimidir? kullanılan malzemenin ismimidir nedir ''Helmet'' yazıyor. Helmet adı altında üretilmiş malzeme kullanımıyla yakından ilgili sayılırız...! Kurşun ve şarapnel etkine karşı koyabilen malzeme olarak tanımlanıyor.
İkinci bir husus, ZEUS hangi ülkenin malı ben çözemedim.

Yanlış biliyorsun kardeşim kaza anında çin malı dahi olsa kask 2 parça olmuyor. ben geçenlerde bir anlık sinirle kaskı yere çaldım o kadar hızlı vurmama rağmen kaskın dadece ön camı kırıldı.

baksana kask ayakkabalığın üstündeydi 1 metreden yere düştü sadece.Sonuçta bu hale geldi.Allah bilir kazada nasıl olur :queen:

s5004440yq0.jpg

kimse bi kaska milyon paralar vermez... benim görüşümde yasaklanmalı bi motosiklet alıyosun adam sana dandik bi kask veriyo sende onu alınca seviniyosun altı üstü hepsi plastik

Aykan, bende Zeus'un açık kaskını kullanıyorum. ve kalitesinden çok memnunum. İçindeki etiketlerde; dediğin gibi yapım tekniğimidir? kullanılan malzemenin ismimidir nedir ''Helmet'' yazıyor. Helmet adı altında üretilmiş malzeme kullanımıyla yakından ilgili sayılırız...! Kurşun ve şarapnel etkine karşı koyabilen malzeme olarak tanımlanıyor.
İkinci bir husus, ZEUS hangi ülkenin malı ben çözemedim.

valla tam emin olmamakla birlikte kore yada taiwan olması gerek süper gerçekten fiyatıda uygun ve boyası parlaklıgını yitirmiyor benim su ana kadar gördügüm en saglam ve iyi fiyatı olan kask ama heryerde satılmıyor zannediyorum.

baksana kask ayakkabalığın üstündeydi 1 metreden yere düştü sadece.Sonuçta bu hale geldi.Allah bilir kazada nasıl olur :queen:

s5004440yq0.jpg

benim parçalanan safebetmidir ne karın agrısıdır görsen sasardın içinden beyaz esya köpügü cıktı:pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guncel...:cat:

benim parçalanan safebetmidir ne karın agrısıdır görsen sasardın içinden beyaz esya köpügü cıktı:pr:

Beyaz eşya köpüğü dediğin o malzeme pekçok İYİ markanın kasklarında da kullanılıyor. :wiinkk: Yalıtımı sağlıyor. Airoh, Laser, Shark bunlardan yalnızca birkaçı..

onlar kazada korunmak için deyilki zaten p0olisten korunmak için:queen: bence çin malı olan herşey yasaklanmalı kask öyle motorlar nekadar güvenliki?

o zaman güncel hayatta kullandığın notebook tan nike ayaykkabına kadar çin de üretiliyor.yamaha motorun bile çinde üretiyor.hemen kalite farklı diyeceksin evet doğru ama adamların eline değdi birkere,:p

valla tam emin olmamakla birlikte kore yada taiwan olması gerek süper gerçekten fiyatıda uygun ve boyası parlaklıgını yitirmiyor benim su ana kadar gördügüm en saglam ve iyi fiyatı olan kask ama heryerde satılmıyor zannediyorum.

karpuz gibi yarılmış 30ytl lik kasklaı düşünemiyorum:pale:

Son düzenleme:
Sorun Çin malı kasklarda değil, aynı bu kasklar gibi özensiz ve içten içe çürük olan devlet kafasında.

Kask, motorsiklet sürücüsünün en hayati organı olan kafasını kolayca ölümcül olabilecek darbelerden korumayı amaçlayan en önemli güvenli ekipmanı ve bu nedenle Türkiye'ye ithal edilen tüm kaskların ön koşul olarak standart bir güvenlik testine tabi tutulmaları şart. Ama sokaklarda olsun televizyonda olsun hemen her tür rezilliğe ve vahşete liberallik adına müsamaha gösterirken en sanatsal filmde bile sigara içilen sahneleri flulayıp gizlemeyi ya da bir Kemal Sunal "Eşşoğlueşşek" ini dıtlayarak vatandaşının sağlık ve ahlakını koruduğunu iddia eden bir zihniyetten bunu beklemek pek akıl karı değil galiba.

Hadi olsun olsun, en azından Türk usulü basit bir güvenlik standardı olsun. 20-30 liraya aldığımız kasklar 50-60 lira gibi gene alınabilir bir seviyeye çıkar ama en azından "kafamız" rahat olurdu.

bence 100 200 ytl arası çok sağlam kasklar var ayda bir kask değştrmek gbi bi zorunluluğumuz olmadığına göre bence çok da pahalı değiller...

Sorun Çin malı kasklarda değil, aynı bu kasklar gibi özensiz ve içten içe çürük olan devlet kafasında.

Kask, motorsiklet sürücüsünün en hayati organı olan kafasını kolayca ölümcül olabilecek darbelerden korumayı amaçlayan en önemli güvenli ekipmanı ve bu nedenle Türkiye'ye ithal edilen tüm kaskların ön koşul olarak standart bir güvenlik testine tabi tutulmaları şart. Ama sokaklarda olsun televizyonda olsun hemen her tür rezilliğe ve vahşete liberallik adına müsamaha gösterirken en sanatsal filmde bile sigara içilen sahneleri flulayıp gizlemeyi ya da bir Kemal Sunal "Eşşoğlueşşek" ini dıtlayarak vatandaşının sağlık ve ahlakını koruduğunu iddia eden bir zihniyetten bunu beklemek pek akıl karı değil galiba.

Hadi olsun olsun, en azından Türk usulü basit bir güvenlik standardı olsun. 20-30 liraya aldığımız kasklar 50-60 lira gibi gene alınabilir bir seviyeye çıkar ama en azından "kafamız" rahat olurdu.

yardır hocam arkandayız :)

sanırım ingilterede SHARK kısaltmasında kaskları denetleyen bir kuruluş varmış.acılımını hatırlamadım için bulamadım siteyi.Safe Helmet A.... R....K... şeklinde gidebilir acılımı bulursanız ekleyin.bir çok kask modelinin testlerden kaç puan aldıgı mevcut

Son düzenleme:
ya bu motor yeni alındığında bi tane adi bi kask verdiler(sadece görüntü işine yarıyo başka bi işe yaramıyo:)) rüzgar geçiriyo,ıslık çalıyo bi de hız 80 ı geçincw sallanmaya başlıyo :(:pr:

bırakın kazada korumayı kendini korumada bile acizler.1 metre yükseklikten bıraksanız 2 parça oluyor.güvenlik sıfır.rüzgardan korumaktan başka birşeye yaramaz..Birde şu nazi kasklar var.yarım kasklar onlarda güvenlik namına bişey yok zaten.
Bu ithal kasklar hiçbir test aşamasından,sağlamlık kontrolü yapılmadanmı geliyor :silent:

Kask ın amacı sürücüyü herhangi bir kaza anında sürücünün başını korumaktır.

birde şu sorun var.kaliteli kasklar biraz pahalı.İşin birde bu yüzü var..

bende çin malı kask kullanıyorum.en yakın zamanda kaliteli güvenli bir kask temin edeceğim

:cat: ::plus1::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar