Arkadaşım scooterla 3.000 KM civarında uzn yol yaptım
en son eşimle 5-6 haziran yani bu hafta sonu 480 Km İstanbul - Bursa -İznik - Göynük- Taraklı - Gölpazarı - Yenişehir - Bilecik - Bursa - İstanbul ( İstanbul Bursa Feribot geçişli ) yaptım...
1. Bizimki gezi olduğu için 2 gün boyunca dura kalka kafamıza göre gittik, 80 Km nin üstüne çıkmadım, ona rağmen radara girdim

devlet yoolarında motosiklete hız 70 km...
2. Motor sevdası yüzünden geziyoruz ama bir noktadan sonra gerçekten çekilmez hale geliyor...Yol bitmiyor, rampalarda motor kesiliyor, ve Bursa Ovası resmen kavruluyor, 80 Km ile giderken çarpan rüzgar bırakın serinletmeyi cayır cayır yaktı...allah affetsin bir yerden sonra montları filan çıkarmak zorunda kaldık oka dar sıcak oldu yani..
3. Yollar gerçekten kalas şöförlerle dolu...Valla anlatsam kitap olur, arkana takılıp sellöktör yapan var rampada; sen sollamaya çıkmışken gaza basani, seni araç saymayıp direk senin üstüne sollama yapan var ne ararsan var...
4.Yollarda nerde ne çıkacağı kesinlikle belli değil...Emniyet seritlerine kesinlikle GİRME; taş toprak lastik demir ne ararsan var, diğer yollarda da çukur tümsek traktör bisiklet ne çıkacağı belli olmuyor...
5. İş amaçlı gidilecekse çok yorucu olacağını düşünüp tavsiye etmiyorum ama Herşeye rağmen ben arabayı kapıya kitleyip scoterla gittim sebebini biliyorsun