Çin çan Çon ile gidilirmi?

Bursa ya 5 günlüğüne gitmem gerekiyor.Gidiş 430 Km. Tabi dönüşüde var. Motorla mı gideyim karar veremedim.Tek başıma gidecegim.Yorucu olacagını ve yolda canımın sıkılacagını,Motorun dayanmayacagını söylediler. 2 yıldır motor kullanıyorum bu kadar uzun ilk olacak yorumlarınız.

Motosikleti
BWS 100
kaptan mola vere vere hem kendin hemde motoru dinlendirerek gidilir diyorlar ama
düz yolda gitmekten ben pek hoşlanmam canın acayip sıkılabilir.

Titreşimde poponu hissetmessin diyorlar seyhan 150 ile ne kadar dogru

titreşimmi :) semere büyük sünger bağla :cat: uzun yolda commuter koltugu rahatsız oluyor. hava soğutmalı motor sıkıştırmadan 1 er saat molalarla bence gider..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm gercekten cok tıtresım var, yol değil senı motor yorar senın, gidersen gerıye sanmıyorum motorla gelecegını, tavsıyem her 75 km durdur ve 10 dk dınlendır en az

gidersem meburen geri geleceğim. Yani otomobille git diyorsun hayatta otobüsle gitmem.

1.Yorucudur. 2.Titreşim çok olur. 3.Canınız cok sıkılır. 4.Yol bitmeyecek gibi gelir. 5. 2 yada 3 mola ile gidebilirsiniz. 6.Otobüse göre geç gidersiniz. 7. Deneyin uzun yolun ne olduğunu sizde keşfedin

sen gitmeyi kafana koy, kendinide sıkmadan motorunuda sıkmadan sakin sakin git... gider neden gitmesin....

Bakımı harika kendim yapıyorum bakımları:mrgreen:

Bursa ya 5 günlüğüne gitmem gerekiyor.Gidiş 430 Km. Tabi dönüşüde var. Motorla mı gideyim karar veremedim.Tek başıma gidecegim.Yorucu olacagını ve yolda canımın sıkılacagını,Motorun dayanmayacagını söylediler. 2 yıldır motor kullanıyorum bu kadar uzun ilk olacak yorumlarınız.

valla dostum yorar benden söylemesi.sinekler çekirgeler yapışır üstüne kanlı kanlı patlamış bisürü böcekle uğraşırsın,terlersin kaskın içinde kafan pişer.ama motor sevgim hepsinden üstün dersen git ben gittim bidaha giderim:)

selamlar , ben mondial zat 150 ile (scooter) gelibolu çanakkaleden istanbula en az 8 kez gidip geldim.bence gider ben bikeresinde istanbuldan tekirdağ çıkışına kadar tam gaz gittim. ne şişti ne hararet yaptı ,seyhan hayli hayli gider

Korkacak birşey yok. Tek sorunun var o da yolculuk konforun. Eğer ki buna aldırış etmezsen o motor seni rahat rahat götürür ve de aynı şekilde getirir.

Olaki bir arıza çıktı zaten motorurunun parçası da bol serviside ustasıda. Ayrıca fiyatlarıda cok uygun kimse sana yuksek fiyat çekmez.

Bak keyfine şimdiden hayırlı yolculuklar.

Benim babam bizim çin scooterla temmuz ayında seferihisar yapmıstı 280 km. Sebebide motor açmakmış. :)

Nasıl gittin dediğimdede her depo doldurduğunda dinlendirdiğini söyledi.(Bu arada 1 depo 4.5 litre benzin alıyo. Yaklasık olarak 100 kmde bir depo doldurmus.) Yoldada 90 civarı geldiğini söyledi. Fakat eve geldiğinde harbi harbi yorulmustu. Direk uyudu kaldı.

Ben babamın yalancısıyım tabi :) :) :)

1 depo 420-460 km gidiyor yani benzin almadan gidebilirim:)

motoru üzmeyecek bi tempoda gidebilirsin. kendine ve motoruna uygun mola noktaları ile yorucu ve keyifli bi yolculuk yapılabilir.

gidilir arkadasım.gezgın bır amca var,cın malı scootur ıle Turkıyeye dolasıyor.en ıste yeterkı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gidilmez diye bir şey yok bende 600'km yapmıştım kanuni ile..sen yeterki hazır ve hazırlıklı ol :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar