DEVAMI GELECEK BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN:rendeer:elinize sağlık, güzel paylaşım :cat:
FATİH KARDEŞİM ARAMIZDA YOKTUN BEKLERİZ HERZAMAN:queen:hısımım çok güzel burdan bakarken çok keyif aldım devamını bekliyoruz inşallah erhanada teşekkür ediyoruz saygılarımla arçelik fatih.
güzel paylaşım elinize sağlık
TAMER KARDEŞİM CROSS SUN ZEVKİ BİR BAŞKA:cat:2. videoda ammannn dedim ama bir tehlike olmamis.
Eminim cok egleniyorsunuzdur. Ilerde bende arazi tipi hengameye katilicam insallah.
seslendirmeye bittim :queen:
layn layn in dereyeeee!!!:queen::queen::queen:
paylaşım için saol :rendeer:
videonun devamrını bekleyin:cat:güzel video olmuş paylaşım için sağol :cat:
paylaşım icin saolun arkadaslar
motor öyle bişiki hangi tarza baksam canım cekiyo =) içimdeki kros aşkı canlandı) maşallah
Allah birgün cezanı verecek. Dikkat et kendine. :cat:[/Q
kaderde ne varsa o olur genede tebbiri alacan sen nezaman aramıza katılıcan:rendeer:
ORTAM GÜZEL OLUNCA TADI ÇIKIYOR:queen:Ne guzel yaa doganin zevkini cikarip egleniyorsunuz , gercekten imrendim. Sizden iyisi yok o durumda.
KADİR ABİ ERTAN ABİNİN MOTORUNDA TEKNİK ARIZA NEDENİ İLE YERE YATIŞ YAPTIK SENİDE BEKLERİZ ARAMIZA:cat:Vergazı Atsın Taklayı Nasılsa Makina Senin Deyil.
MUZAFFER ABİ HERKES SEYRİDİYOR SEN SEREMEDİNSE GEÇERKEN UGRA DÜKKANDA YARDIMCI OLURUZ:rendeer:ben niye seyredemiyom :silent: