çıkartmalar

Selam motosiklet tutkunları motosikletime çıkartmalar yapıştırdım. Sizce yakışmışmı???.Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.Tekeriniz düz bassın..saygılar

Son düzenleme:
Bence pasitleştirmiş şahsi fikrim ben sade hallerini daha cok seviyorum. Zevk meselesi eline saglik iyi işçilik ama.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Abi ben pek sevmiyorum bu tür çıkartmaları. Yani doğal haliyle daha çok hoşuma gidiyor. Ben olsam yapıştırmazdım ama sen beğendiysen problem yok tabi. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tankpad biraz ufak olmuş onun dışında hepsi harika..

Basit göstermiş . O çıkartmalar airbrush ile yapılmış olsaydı ve sayı olarak o kadar abartılmamış olsaydı daha iyi olurdu . Ama sade halinin daha iyi olduğunu düşünmüyorum . Sade hali on üzerinden 5 çıkartmalarla 5,5 olmuş .

Tankpad ufak büyüğünü sordum bir kaç yere baktım bulamadım bende küçük yapıştırdım.. Evet biraz abartmış olabilirim:)
Arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için herkeze teşekkür ederim .:)

kardes uzgunum ama olmamış :( makınanın havasını çok bozmussun bence tez elden çıkar onları çan çin çon makınasına dönmüş.

Fikirlerinizi paylaşıyor olmanız gerçekten güzel hepinize teşekkürler.Genel kanı yakışmamış yönünde sanırım:pale:

sen beğendiysen problem yok usta...zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir tartışıyoruz bakma sen bize senin fikrin önemli :wiinkk:

fikirLerin geneLde yakışmamış yonunde oLmasına bence üzüLmemeLisin dostum aksine bunu içeriden duymak daha güzeL oLmaLı :)
bazen insanLAr bakıyor ve konuşuyor şimdi en azından ne konuştukLarını biliyorsun :)
o çıkartmaLar çok oLmuş diyorLar :)

sen beğendiysen problem yok usta...zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir tartışıyoruz bakma sen bize senin fikrin önemli :wiinkk:

Olsun arkadaşım sizin fikirleriniz olumlu yada olumsuz tenkitleriniz benim için önemli ben sizler gibi motosiklet tutkunlarıyla paylaşmak istedim Sevgiler:)

fikirLerin geneLde yakışmamış yonunde oLmasına bence üzüLmemeLisin dostum aksine bunu içeriden duymak daha güzeL oLmaLı :)
bazen insanLAr bakıyor ve konuşuyor şimdi en azından ne konuştukLarını biliyorsun :)
o çıkartmaLar çok oLmuş diyorLar :)

Evet abiciğim arkadaşların fikirlerinden sonra bencede yapıştırmalar çok olmuş
Sanırım biraz abartmışım:silent:

Yapıştırdıklarının anlamını biliyormusun?

Hayır bilmiyorum ben onları çıkartma niyetine yapıştırdım dediğim gibi anlamını bilmediğim için harfleri karışık yapıştırdım:) :) :)

bir suşi alabilir miyim :p

Abiciğim Siparişleri telefonla alıyoruz:) :) :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar