- Konu Yazar
Aynen..BIYIKLI' Alıntı:Discovery'de izliyorum. Daha önce daha doğal kavgalar ediyorlardı şimdi iyice yapay hale gelmiş. İyi makineler yapıyorlar ama artık favorim 'biker build of' 10 günlük bir yarışma değişik bölgelerden üreticiler katılıyor. Çok eğitici, adamlarda ne malzeme var kardeşim bizde nerede bu imkanlar.ale: İmkanlarımız iyileştiğinde çok daha iyisini yaparız, eminim. :cat:
bunları yapacak usta bulunur da o imkanlar bulunurmu bilmem.Magico_SortE' Alıntı:bu işi izmirde yapan birini bulsam öpüp başıma koyacam o kadarda zor gibi görünmüyor tv den izlerken. kavgaalra aynen katılıyorum yapay bir hava katıyor. eskiden daha etkiliyiciydi.
serkankiyak' Alıntı:bunları yapacak usta bulunur da o imkanlar bulunurmu bilmem.
onlara koydukları en ufak motor 2 lt. diğer parçalarda ona keza pahalı yani.
maddiyat sağlam olması lazım yani.
orada çok haklısın.. bizim daha fırınıyla beraber 40 fırın ekmek yememiz lazım..BIYIKLI' Alıntı:Abicim imkan olayını geç muhakkak birilerinin vakti, nakti bulunur. Asıl malzeme yok parayla bulamazsın y.dışından getirmen lazım. Adamlar endüstrisini kurmuşlar bu işin, gidiyorsun tak sıfır motor kafana göre, yok süspansiyon, kromcular boyacılar yedek parçacılar her semtte var. Bak geçen izliyorum biraz durumu kötü bir üretici çok parası yok. Gidiyor hurdalıktan envai çeşit malzeme alıyor yok pahasına. Adam bir motor yaptı aklın durur. Bu chopper işi için bizim bayağı bir tüketmemiz, motor sayısının artması lazım. Bu başımızdaki ötv cilerle bu iş zor. :farao: