CHOPPER SEÇİMİ 2024

İyi günler. İlk motor ilk acemilik diye çin motoru aldım. Sl125 saygılarını sunar. Sorun şu ki ben bu motoru değiştirmek istiyorum. Fakat bütçe 250.000TL. Chopper tarzına alıştım, başka tarz istemiyorum. Japon olsun 15 yaşında olsun kafasına geçtim. Önerilbilecek v motor önerebileceğiniz chopper cruiser var mı?

mutlu edilecek bi durum yoktu ki hocam baktık olmuyor rksden de vazgeçtim sl125 daha 2600 kmde yağ sızdırmak km teli kopması vites geçişlernde problem daha da dahası.. çine tövbe vl250ye baktım çok hoş motor onun dışında da arıyorum da tavsiyelerinizi bekliyorum.

bütçe nakitse cf moto 450 clc'yi düşünebilirsiniz bence. 280 bine nakit veriyorlar sanırım. tasarım ve performans olarak tatmin eder diye düşünüyorum. ben vitesli motora geçecek olursam değerlendirdiğim modellerden biri. türkçe pek incelemesi yok ama ingilizce videolarda oldukça beğenilmiş.

Maalesef usta ya ben baktım onlara da taksitli alacağım alırsam ve ya kredi falan her çeşit bütçey geçiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vlx600 yok mu Türkiye'de? Eskidir, karbüratörlüdür, hacmine göre güçsüzdür, ama sorunsuz ve dayanıklıdır.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Ülkemizde Chopper/Cruiser kategorisinde çok seçenek olmadığı için belirttiğiniz fiyat bandında taksitli alabileceğiniz bir tek Benda Rock 250 ve Royal Enfield Meteor 350 var. 10-15 yıllık Japon alırsanız parça ve usta bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

benda rock hakkında teknik özellikleri dışında bilgim yok. Genel olarak parça kalitesi hakkında bilginiz var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar