Chopper Motosiklet Ne Alınır?

Merhabalar,

Babam yakında bir motosiket satın almayı planlıyor, maceraya yeni başlayacak. Zehri aslında ben ve abim bulaştırdığımızı söyleyebilirim :) Başlıca konumuza dönersek, birçok motor önerisinde bulundum ama hiçbiri beğenisini kazanamadı; her ne olursa olsun chopper almak istediğini belirtti. Ama ben chopper motosikletler konusunda pek bir bilgiye sahip değilim. Bu konuda deneyimli ve bilgili dostlarımın fikirlerine başvurmak istedim. Chopper motosiklet konusunda hangi modeli seçmemiz gerektiği konusunda emin değilim, fiyatlarını incelediğimde epeyce bir yüksek. Hangisi daha iyidir ve ne tür bir model almalıyız yardımcı olabilir misiniz?

Fiyat aralığı= 150 bin ila 200 bin arası

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Chopper sınıfı için konuşursak maalesef ülkemize eskisi gibi bol bol model gelmiyor. Japonlar yok, Avrupalılar yok, Amerikalılar çok pahalı ve ayrı bir kafada. 250 cc sınıfında Çinli üreticiler pazara hakim. Sizin bütçe aralığında Mondial Nevada, Regal Raptor Pilder, Rks K-Light 250 sıfır ya da sıfıra yakın olarak alınabilir gibi görünüyor. Tabi ki bu motorların satış sonrası yedek parça, servis kalitesi gibi konularda riskleri olacaktır ama fiyat ve görünüm itibariyle babanızın beklentilerini karşılayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar