chopper motor

Merhaba arkadaşlar. Bir süre motor hayatıma ara verdikten sonra (gv250) artik yeni bir chopper/cruiser almayi düşünüyorum. Aklımda dragstar (650) lar var ama emin degilim yaklasik 16 bin tllik butcem var. Ne tavsiye edersiniz. Drag star hakkinda ne düşünürsünüz ?

benim ilk motorum gv 250 idi.ankaradan getirmiştim kendilerini zonguldak ankara ortalama 270 km geldiğimde yorulduğumu hissettim ama kışın verdiği yoruculukta var.kendisi beni hiç üzmedi.her yola gittim onla zaten hali hazırda klüp üyesiydim sürekli geziyordum.sonra 250 lik yetmemeye başladı diğer üyelerde shadow harley electra glide dragstar 1100 vardı bende motoru ilana koydum abartmıyorum 2 günde satıldı.izmirde 2008 model dragstar 650 buldum zorlu bir pazarlıkla 16 ya aldım 18 den.izmirden zonguldak 800 civarıdır.öğlen 12 de çıktım akşam 9 da evdeydim dinlendimde arada.ama dedimki ben şimdi motora biniyorum.gaza tepkisi süper araba sollayacakken sağımdaki aracın sürücüsü baktı güldü o anda hızım 80 falandı.gazı açmamla arabanın arkamda kalması bir oldu motorun gücüne hayran olmuştum.çok uzattım neyse.dragstar 650 süper bir motor tavsiye ederim.ama ilk motor olacaksa alma bence çünkü ağır ortalama 250 kilo.ilk etapta hem ağırlık hem güç zorlar başlangıç motoru değil.başlangıca temiz gv250 daha iyi.şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Bende 1,5 yıl boyunca GV250 kullandım. İlk chopper/cruiser tarzı motorumdu ve hiç üzmedi beni de. Muğla İzmir arası gittim geldim sürekli. Görünüşü zaten çok cezbediciydi beni ancak arada sırada çok srüzgar gelince karşıdan biraz zorlandığı doğrudur :)Satarkende zorlanmadm dersem yalan olur. Ancak satış konusunda değil adama teslim etmek konusunda çok zorlandım. 2 kere satmaktan vazgeçtim filan baya zorlu bi süreç oldu benim için çünkü çok güzel bir motordu. Artık Düzce ye taşındıım ve bir süre orda yaşayacağım. Ve biraz daha büyük bir motor almayı düşünüyorum ve aklıma ilk gelen de yamaha dragstarlar. Bende temiz bir dragstar arıyorum artık bakalım. Düzce de olduğum için soğutma konusunda da bi sıknıtı çıkacağını sanmıyorum hava soğutmalılarda.

Teşekkür ederim. Bende 1,5 yıl boyunca GV250 kullandım. İlk chopper/cruiser tarzı motorumdu ve hiç üzmedi beni de. Muğla İzmir arası gittim geldim sürekli. Görünüşü zaten çok cezbediciydi beni ancak arada sırada çok srüzgar gelince karşıdan biraz zorlandığı doğrudur :)Satarkende zorlanmadm dersem yalan olur. Ancak satış konusunda değil adama teslim etmek konusunda çok zorlandım. 2 kere satmaktan vazgeçtim filan baya zorlu bi süreç oldu benim için çünkü çok güzel bir motordu. Artık Düzce ye taşındıım ve bir süre orda yaşayacağım. Ve biraz daha büyük bir motor almayı düşünüyorum ve aklıma ilk gelen de yamaha dragstarlar. Bende temiz bir dragstar arıyorum artık bakalım. Düzce de olduğum için soğutma konusunda da bi sıknıtı çıkacağını sanmıyorum hava soğutmalılarda.

yakınmışız.soğutma olarak problem yaşamadım.yazın ağustosta aldım çok sıkışık trafikte sağdan sıcaklık geliyor ama normal zamanda sıkıntı yok .temz bulabilirsen tavsiye ederim.senin avantajın düzcede yamaha servisi var baya da iyi bir servis.

İyiymiş o zaman yaa. Bende yeni geldim düzceye işte hatta o yüzden satmıştım gv250 yi ama alıcam yeni bir tane. bakalım bende 2005 model filan bakıyorum 15-16 bin kadar bütçeyle. temiz bulmak lazım işte bakıyorum şimdi netten sürekli

Bu bütçe ile alınabilecek en temiz kullanılmış, en az kilometrede ve en sorunsuz cruiser Dragstar 650'dir. Sahibinden.com'da aradığınız fiyata güzel motosikletler var. Mümkün mertebe yeni model olanını tercih edin. Şimdiden hayırlı olsun.

Bunun dışında forumu çok aktif, mutlaka takip edin: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-102.html

Dragstar forumunda da şu arkadaşı es geçmeyin: draggy

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar