chopper alcağım markada yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragstar'devirdikten sonra yerden koparabilecek bir kullanıcı daha ben görmedim :) Nazi kaskına gelince sizi hiç koruyamıyacaktır emin olun bandana misali :p
250 cc en fazla bir ay sonra yetmeyebilir,şehir içi ve küçük gezi motosikleti olur ve kalır bendede öyle oldu! Sesi bile kesmiyor bırak görüntüsünü... :bounce:

250cc sana bir iki ay sonra yetmeyebilir maden birkacyıl degiştiremem diyorsun ama 650ninde üstüne cıkma dikkat etmen gereken yer(burası cok önemli) motorunu iyice tanıyana kadar çok çok çok dikkatli ol onu çözmeyi dene .daha sonra keyf almaya başlarsın ama iyice onu tanımadan yola cıkma yoksa senin ve baskaları için iyi olmayabilir. bence o dediğin markaların hepsi cok güzel ve cok kaliteli.senin zevkine kalmış bişe, bence sen hangisinin tipini begeniyorsan git onun al . kafanı karıstırma daha fazla.sadece tip olark hangisini begeniyorsan onu al amaaaaaaaaaa KASK konusuna gelince AMAN HAAA!!! sakın nazileri seçme. fullface ilk tercihin olsun ama yok diorsanda senin için en ideali çeneden açılan tipleri dene derim ama nazi asla. bende airoh sv 55 var gayet güzel bir kask bende cok arastırdım bunu begendim aldım vede cok memnunum tavsiye ederim. içten güneş vizörüde çok şık duruyor bu arada.şimdiden hayırlı olsun .saygılar
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44101

Son düzenleme:
Dostum kaskın hayırlı olsun iyi günlerde kullan :cat:
honda shodow hesaplı ve doğru tercih bence :wiinkk:

bu konuyu ben açsam bu kadar yardım etmezdiniz :queen::queen::queen:

Bu konuda deneyimi olanların bilgilerine saygı göstermek gerekir diye düşünecek olursak 250 cc uygun olur:cat:. Yamaha 250 sorunsuz makinedir.

Yok benim gibi yaramazlık yapıp :queen:(deneyimlere kulak asarsan) 650 cc olarak Yamaha dragstar klasik güzel makinadır. Hiçbir sorun yaşamadan yıllarca zevkle kullanabilirsin.Ağır makina ama ağır olmasının rüzgarda,arızalı yollarda avantajları var. Ayrıca torku düşük olup ivmesi kuvvetli olmadığı için gazı fazla kaçırınca ileri fırlama gibi bir sorun da ilk zamanlarda dahi yaşamadım.Yalnız henüz hiç yatırmadığım için bu ağırlıktaki makinayı nasıl kaldırırım onu bilemem. Dolyaısı ile yatırmamak için azami dikkati gösteriyorum.

İşte benim makina,şu güzelliğe bakarmısın:bounce:.

300 spartalı geldi aklıma:cherry:.

Hoşgeldin arkadaşım.Bu konuda benim söyleyeceğim pek bişey yok.:cat:.

1 tane de nazi kaskı aldım mı tamamdır iş :) :)[/QUOTE]

protez diş var ama protez çene varmı, varsa nas::yanliss:ıl olur bilemiyorum. Çünkü düşmelerde ilk olarak yerle öpüşüyorsun. Onun için iyi marka ve ille de kapalı kask. Yani bu konuda paradan kaçmayacaksın. Hem çenemi korusun hem de görüş alnı geniş olsun dersen Schbuert J1 kaskı bir dene derim.

chopper motor cok klasik oturdugunuzda super dursada bence insanı cok kasıyo.
onun yerine bi racer alsan o paraya cok daha iyi olur bence :queen:
bosu bosuna oyle bi makine alma ztn cok cabuk sıkılırsın eminim :bounce:
motor dedigin kedi gibi olcak fil gibi hantal degil :pr:

Sadece kalın kafalıların kask kullanmadığını unutma, onların mazereti makul. Haa bir de ele güne daha karizmatik gözükeceğim diye kafanın daha kolay kırılmasını sağlayan taslardan asla kullanma. O Nazi türü şeylerin kafana takacağın ortadan kesilmiş beş litrelik pet şişe kadar seni koruyacağını unutma. Bu arada kask takmamakta ısrarcıysan, arada bir Okmeydanı SSK acilin önündeki bankta bir süre otur, sigara iç ve gelenleri izle. Fikrini değiştireceksin.(alıntıdır) :queen:

Son düzenleme:
peki kasklara bakabileceğim resimli bir site var mı bildiğiniz ?
ve karar verdim 250 cc lik bir motor alcam çünkü bugün dragstar gördüm 650 cc yanlş olmasın feci ağır ve büyük

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee dediler sana o kadar ağır gelir şöle olur böle olur diye yok ama sen kabılıyetlısın al al :p

bu arada h.g. tercih 250 cc choper şuan için en iyisi aldıktan sonrada katılımlarını bekleriz. benımde ilk motorun choper ıdı çok keyıflıdır :rendeer:

bu arada bjk lı olmanı kutluyorum :cherry:

Dragstar'devirdikten sonra yerden koparabilecek bir kullanıcı daha ben görmedim :) Nazi kaskına gelince sizi hiç koruyamıyacaktır emin olun bandana misali :p
250 cc en fazla bir ay sonra yetmeyebilir,şehir içi ve küçük gezi motosikleti olur ve kalır bendede öyle oldu! Sesi bile kesmiyor bırak görüntüsünü... :bounce:

kardeşim naber :) ne o artık kesmiyormu niye yaa :queen: şaka maka iyi parlıyor ama :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büşra adında birine bişey yazmak bi hayli eziyet olsa da bana :) ... o kadar paran warsa bence drag star dan vazgeçme. bana çok yakışıklı geliyo
parana göre 650 lik denk geliyor. bence güzel durur.
tabi bi de honda shadow da tatlı bi arkadaşımız.
he bi de ufak tefek bişeysen regal raptor de pek sempatiktir.
ben de almak isterdim lakin motordan daha ebatlıyım :(
neyse regal güzeldir. hoş bi dostumuz.

fullface kasklar nası baktım ama cross motorlarda kullanılan kasklar çıktı ve onlar chopper a yakışmaz..link verebilirseniz çok sevinirim

bu arada 250 cc motor ile sizce 330 gidiş 330 geliş km lik yol rahat yapılır mı

Son düzenleme:
Race motorda bence gereksiz sanki Türkiye'de yollarda 250 basabiliyosunda !

mes

Ağırlığı seni korkutmasın.Üzerine bindiğinde hele,hele birkaçgün kullandıktan sonra altında tüy gibi kalıyor...bu da neymiş? bunun 1600 lüğü yok mu ?diyorsun:queen:
suzuki volusıa da olur.Hmen ,hemen aynı gibi...haydi dediğimi yap kap makinayı ve Marmok 3 'e katıl:queen:....sevgiler:rendeer:

bu arada 250 cc motor ile sizce 330 gidiş 330 geliş km lik yol rahat yapılır mı

ama yamaha honda yada suziki tarzı bi motor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar