chopper alcağım markada yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran varsa Dragstar al mis gibi işte.Ben küçük cc'den başlama olayını anlayamadım gitti.O zaman araba alacaklar da küçük arabayla mı başlamalı?Murat 124 alsın önce 2000 cc 'lik jeepleri kullanmasın kimse.Alabileceğin motosikleti al , dikkatli ve güle güle kullan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hala mı aynı konu yaa. :pr:

büşra duruyo duruyo bi anda ortaya çıkıveriyo :silent: naptın ne ettin bak pembe diziye döndü senin olay anlat bakalım ¿?

ben motor ok kesin alıyroum ama ehliyet elime tam geçsin öyle..drag star'a karar kıldım...

süpersin :cat: motoru aldıgında resimleri koymayı unutma :cat: mt istanbul topiğinede bakarsın bulusmalara gezilerede gidersin hadi gözün aydın yaza bomba gibi giriyorsun yani :p

hehe eevt gzl etkinlikler fln olucak benim için.yeni insanlar tanıcam vb..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende suzukı 250 cc lık bı chooper war ve satmayı dusunuyorum... okan-gizem adlı kullanıcıya sorabılırsın motorumun nası bısey oldugunu =))

bende suzukı 250 cc lık bı chooper war ve satmayı dusunuyorum... okan-gizem adlı kullanıcıya sorabılırsın motorumun nası bısey oldugunu =))

daha bugun parlattık mis gibi oldu hemde costum direksyon :mrgreen: ama benim motti daha guzel

bakalım görücez arkadaşınız bi online olsa motor resimlerini atıcak da

Bence Suzuki İntruder 600 veya 800, nedenine gelince
1- Su Soğutmalı(Bu çok Önemli)
2- Şaftlı Zincir derdi yok torku çok güzel
3- Ön teker arkaya göre çok daha ince dolayısıyla direksiyon hakimiyeti daha kolay
4- Kullanımı rahat ve keyifli
5- 8.000 - 9.000 YTL civarında

Örneğin;
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum_WQQaXQQ3645552WQQpXQQdisplayitem

ARKADASIN DEDIGI MAKINADA cok guzel ıstedıgın performansı alırsın ustelık guc aktarımı saftlı oldugu ıcın cok ıı performans alırsın tok cok ıı:p

Yamaha Dragstar 650'yi tavsiye ederim. Hem parça hemde servis bakımından oldukça tatminkar. Ayrıca keyif alabileceğin bir makina.:)

busra sanırım kararsızsın bu konularda uzun bi süredir işliyor bu konu... hadi alda görelim yav :mrgreen:

eğer bir bayansanız, özellikle 0 rh(-) kan grubuna sahipseniz başlangıç motoru olarak daha küçük hacimli motorlara göz atmanızı öneririm.

birde ne olursa olsun Türkiye 0 rh(-) Derneği'ne üye olun.
Allah(c.c) korusun kan ihtiyacınız olduğunda bulunması çok çook zor bir grup çünkü sizinki.

DN: Bu arada derneğin adı farklı olabilir ama bu amaca yönelik bir dernek olduğuna eminim.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Büşra, şimdi az çok fikir edinmişsindir artık arkadaşların yorumlarıyla. Tek yapacağın ilanlara göz atıp aklına yatanları gidip görmek. Bilen ve anlayan birileriyle gidersen çok daha iyi olur. Artık al da görelim hakkaten yani. :) Sezon açılıyo, fiyatlar yükselecek yavaş yavaş...

ben dragstar650 nin hayalini kuruyorum yakında alıcam tavsiyem dragstar madem bir daha değiştiremem diyorsun...... ama tabii büyüklerimizin de sözünü dinlemekte fayda var

eğer başlangıç motorun olucaksa şehir içinde de rahat kullanmak istiyorsan fiyat ve yakıt olarak daha uygun olsun istersen ve tabi kaliteden ödün vermeden kymco venox 250 cc su soğutmalı çift silindir v-motor tavsiye ederim araştır istersen almanda da yardımcı olurum ama önce bak motora

ben kawasaki en 500 derdim ne 650 lik nede 800 lük:)sen gragstar da karar kılmışsın şimdiden hayırlı uğurlu olsun:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar