"Check your six"... Arkaya bakma teorisi... :)

ben sık sık kullanıyorum bu teknigi..nedense :thumrightama durup bakmak daha güvenli 3 saniyede cok düşünsenize 100km ile giderken 3 saniyede nekadar yol alırsınız...

Teşekkürler donald farkında olmadan uyuguladığım bir yöntemdi. Şimdi biraz daha ayrıntılı olarak öğrenmiş oldum.

Arkanıza bakarsanız düşen siz olursunuz aynadan bakmak en mantıklısı yada durun bakın.Bu tekniği biliyorum ama motorunuzun düşürmesine deymez hiç denemeyin bile sadece motorun sağa veya sola doğru gitmemesine yarıyo .

Bu tip faydalı bilgilerin olduğu başlıklar özellikle de sezon başlarında (sezon da neyse, bence bu işin sezonu yoktur:)) özenle hortlatılmalıdır kanımca.:wiinkk:

Sağol babaçi, teşekkürler DD.

bu tekniği filan görmeden arkaya böyle bakıyordum zaten bazı şeyler doğuştan refklekse gelir bu açıklanılmasa bile motorun mantığını anlayanlar arkasına böyle bakar :p

minik kör nokta aynaları gayet yeterli oluyor. ayarını iyi verirseniz arkanızı bile görürsünüz. gene de omuz üstünden 1 saniyelik bakış da bazen gerekli. içimde bir his "sağ arkanda araba var" diyor bazen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar