CG Kullananlar Neden Kask Takmaz?

Bu arada ben de Etilerde birçok kez GS1200'e binip LS2'nin en ucuz kaskını takan adamları da gördüm. İnanması güç ama öyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada ben de Etilerde birçok kez GS1200'e binip LS2'nin en ucuz kaskını takan adamları da gördüm. İnanması güç ama öyle

Acaba motorun sahibi midi yoksa arkaşının mıydı?

Çok merak ediyorum kasksız gözlüksüz gözlerin yaş doluyor bu adamlar yolu nasıl görüyor ya gözüne bi böcek kaçsa

Ne sürdüğü farketmez kask takmayan (surekli olarak) adamin korunmasi gereken bir organi yoktur seklinde genelleme yapmak istiyorum. Kaski baska uzvunda tasiyan birininde beyninin oturdugu bolgede oldugunu dusurum.

Kaski kafasinin tepesine takip birde telefonu kulağa sikistiranlara ne demeli? Taktik nedir bi türlü yapamadimm acil yardim

Gereksiz bi başlık açmışsınız hocam. parası olan apaçi zx10-r'a da biniyor cg ne alaka. sadece cg değil ama apaçi her yerde apaçi. marka model fark etmez

Tabi bildigim zx9r a binen apaci var ama genelleme olarak dogru bir konu apaci yani kekonun parasi olmaz yani akli olmadigi icin parasi olmaz haliyle ondan cg ye biner zaten

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
İstanbul trafiğinde o kadar kasksız racingler endurolar kullanlar varken dikkatini cglermi çekti ?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Bugün ramazan ilk gün.
Sabah kalktım wc-lavabo muhabbeti ardından tişört buldum giydim, kot, çorap..
Kaska baktım sineklerden görünmüyor,
Eldiveni elime aldım her yer ceset böööğğkk..
Kamera, dizlik, mont keza aynı..
Temizlemeye uğraşsam 1 saat, geç kalacağım işe.
Öylece bıraktım hepsini evde kapıyı açtım bot nispeten temiz, ulan başın kapalı götün açık boşver dedim onuda giymedim.
Motorun yanına geldim motorda aynı dertten muzdarip.
Motoruda bırakıp yürüyecektim 7 km yolu :) Yemedi.. :D

Akşam geç vakitte uzun yoldan gelip yatmıştım. Bu günde ofise ara yollardan full ekipmansız geldim.
Şöyle bir artısı oluyor 60 km geçemiyorsun, üzerindeki tişört bile seni dövüyor :)

Bugün bende apaçiyim.. :)

http://s33.postimg.org/rkdymh1kv/screenshot_1.png

evet bende bıktım habire sinek ölüsü temizliyorum. kask olmasa sinek gözümüze girer ama. sonra kaza yapınca ne diyecekler sağ kalırlarsa? gözüme sinek kaçtı mı diyecekler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar