CG Kullananlar Neden Kask Takmaz?

İstanbul Kağıthane bölgesinde o kadar çok makina var ki. Ama kullanan elemanların %90'ı kask takmıyor. Şort ve tişörtle sürüyorlar. Buna rağmen öyle bir kullanıyorlar ki. Herkesi riske atıyorlar. İnstagramda gördüm bi tanesini. S1000RR'ı var. Foto atmış her fotonun altına, kendisine Playboy yazmış. Bi fotoda da kask muhabbeti yapmayın kötü olur yazmış. Beyne bak arkadaş

Hesabı özel mesaj atar mısın? :mrgreen:

İstanbul Kağıthane bölgesinde o kadar çok makina var ki. Ama kullanan elemanların %90'ı kask takmıyor. Şort ve tişörtle sürüyorlar. Buna rağmen öyle bir kullanıyorlar ki. Herkesi riske atıyorlar. İnstagramda gördüm bi tanesini. S1000RR'ı var. Foto atmış her fotonun altına, kendisine Playboy yazmış. Bi fotoda da kask muhabbeti yapmayın kötü olur yazmış. Beyne bak arkadaş

Beyin mi? Hani nerde?

L3149z.jpg

B2D0qG.jpg

"Cg kullananlar kask takmaz" diye bir genelleme yapmayalım lütfen. Şu cg motorları serseri bir şekilde kullananlarda var, o motorun kendisine fazlası ile yetip tamamen ekipmanlı bir şekilde giyinip kullananlar var, son olarak ekmek parası deyip kuryelik yapıp evine ekmek getirenler var. Genelleme yapmayıp Serseri bir şekilde kullanmaya karşıyız !!!

Bursa/Altınşehirde honda cb125 ace kullanıp Arai takan kuryede var. Bide burdan bak :)

Bahsettiğiniz arkadaşın sanırım ismi Doğukan denk gelmişti o yüzden söyledim. Bende Kağıthane bölgesinde oturuyorum söylediklerinizde haklısınız ve Kağıthane'de inanılmaz derecede motorsiklet çalınıyor bu civarda oturan arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Küçümsemek manasında söylemiyorum sadece tespit manasına , kültür ve çevre , mesela 25 sene önce mobilet kullanıyordum çevremde bir tane kask kullanan değil kaskı olan adam yoktu (köy) , cg'de yeni dönemin mobileti sayılır.
Yalnız geçenlerde otoyolda 3 kişi aynı motora binmiş bir cg tayfası gördüm arkadaki eleman telefondan mesaj yazıyordu , keşke kameram olsaydı böyle bir rahatlık , keyif yok :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gereksiz bi başlık açmışsınız hocam. parası olan apaçi zx10-r'a da biniyor cg ne alaka. sadece cg değil ama apaçi her yerde apaçi. marka model fark etmez

Benden önce davranıp yazmışsın..Birde bu apache lerin egsozu söküp gürültü yapan modları var...Onlarda toplum düşmanı..
Bu toplum düşmanları parası olan ducati kullanıyor parası az olanda CG nin eksozunu söküp dolanıyor..

Esas burda işin kötü tarafı en acı üzücü tarafı malesef toplulumuz yalaka olmuş,
Şöyleki;
Zengin şarap içer entelderler,
Fakir şarap içer şarapçı derler
Esasında içilen nesne içen insan aşağı yukarı aynı olmasına rağmen takılan sıfatkar 180 derece bir birinden farklıdır..

Fakir CG alır egsozu söker burda yayınlasan herkes küfreder, apche der resmen gömerler...Zengin ducati alır egsozu söker burda senin benim gibi azınlık toplum düşmanı der ama bir takım kişilerde ducati ^ye de egsoz sökmek yakışıyor der..Ne farkı var ikisi de dışarıya gürültü yapıp baş agrıtıyor.. Hatta modlarda korumaya geçen olur..Neden arkadaşıdır neden ducatisi vardır CG si olsa yaparlarmıydı ? Hiç zanetmiyorum..

Vel-halsılı kelam, ez cümle; malesef toplumumuz adelet duyguları pek de iç açıcı değil, Üzülerek yazıyorum malesef toplum olarak güce tapma huyumuz haklı mı haksız mı diye bakmayıp güçlü mü güçsüz mü zengin mi fakir mi diye yargılıyoruz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler kusura bakmayında kask takıp takmayandan size ne? Sizi ilgilendiren bir konu yokki ortada. Herkes kendi canından ve malından sorumludur. Hani burda oturup öyle böyle şöyle yazıyorsunuzda, kaçınız bakkala çakkala motorla giderken kafanıza kask takıyorsunuz ? İnsanlsrı yargılamayı bırakın artık kimse kimseden sorumlu değil

Size ne değil işte. Toplumsal duyarlılık diye bir şey var. Amaç insalara karışmak değil farkındalık yaratmak. Adam geldi kasksız benim arabama vurdu, adam öldü. Ölümlü kaza, bir sürü olay.

Artı bakkala çakkala giderken de kask takıyorum, bilginize.

Çünkü onlara bişi olmaz (!) diğer arkadaşlarında dedigi gibi apaçi her yerde apaçi aklı olan zaten alır ekipmanını paramız yok diyenede cevap var cg ye yapacağın modifiyeye hiç yoktan iyi ekipman alabilirsin, zenginlerede allah beter etsin diyip geçin binlerce liraya motor alıp tarzan gibi binip tecrübesiz yüksek cc kullananlara ne diycen şansı varsa zaten 1 aydan fazla pek yaşayamaz o apaçi hız yapayım derken

Beyler kusura bakmayında kask takıp takmayandan size ne? Sizi ilgilendiren bir konu yokki ortada. Herkes kendi canından ve malından sorumludur. Hani burda oturup öyle böyle şöyle yazıyorsunuzda, kaçınız bakkala çakkala motorla giderken kafanıza kask takıyorsunuz ? İnsanlsrı yargılamayı bırakın artık kimse kimseden sorumlu değil

Ötenazi ülkemizde yasak mesela neden?
Ya da İntihar etmek isteyen insanları da kendi hallerine bırakıyor muyuz? Yoksa zorla polisler falan yakalayıp akli dengesini kazansın diye hastaneye yatırıyor muyuz.

Sonuç olarak kendi yaşamı için kendi yeterli çabayı sarfetmiyor ise dışardan destek verilir. Gerizekalı ise ağzına bile vurulur. (intihar eden adam gibi) çünkü ilerde pişman olacaktır. (şanslıysa ve hayatta kalırsa)

Bakkala çakkala kasksız kontak açmam.

CG lerin atası. O zaman da kask takılmıyorm. Bu motorlar kask ile kullanılmıyormu...

Bugün ramazan ilk gün.
Sabah kalktım wc-lavabo muhabbeti ardından tişört buldum giydim, kot, çorap..
Kaska baktım sineklerden görünmüyor,
Eldiveni elime aldım her yer ceset böööğğkk..
Kamera, dizlik, mont keza aynı..
Temizlemeye uğraşsam 1 saat, geç kalacağım işe.
Öylece bıraktım hepsini evde kapıyı açtım bot nispeten temiz, ulan başın kapalı götün açık boşver dedim onuda giymedim.
Motorun yanına geldim motorda aynı dertten muzdarip.
Motoruda bırakıp yürüyecektim 7 km yolu :) Yemedi.. :D

Akşam geç vakitte uzun yoldan gelip yatmıştım. Bu günde ofise ara yollardan full ekipmansız geldim.
Şöyle bir artısı oluyor 60 km geçemiyorsun, üzerindeki tişört bile seni dövüyor :)

Bugün bende apaçiyim.. :)

screenshot_1.png

Son düzenleme:

Bir kaza meydana geldiğinde ve yaralandığınızda kazaya karışan diğer sürücüler sorumluluğu paylaşır. Kendinizi riske atmanız şöyle dursun, başkalarını üstlendiğiniz riske ortak edemezsiniz.

Dostum,
Kask takmayan bi sürücü 80-90km/h ile gidiyor. O anda bir arı veya bir böcek gözüne adeta bir mermi gibi gözüne batıyor. E tabi o acı ile ani refleks ile motoru sola çeviriyor. O esnada gelen bir araca, bir motosiklete çarpıp karşı taraftaki hayatını kaybediyor.
E şimdi bana söylermisin güzel kardeşim. Başkasının kask takıp takmamsı seni ilgilendirmiyor mu?

Ben kullaniyorum kask cgyi kucumsemeyin cbf150 ve ybrleri otobanda yiyorum

Yanlış olmasın, genelde kask kafada olmuyor kolda takılı oluyor dirsekleri korusun diye (!) :)

Yanlış olmasın, genelde kask kafada olmuyor kolda takılı oluyor dirsekleri korusun diye (!) :)

ya da kafaya yarım takıyorlar,
en zoruda o halde kaskı düşürmeden motor kullanmaktır heralde.
adam sanki başına bela olacam diye diye geziyor ortalıkta.

kask takmadan motosiklet kullanan aptaldır ve ölmeyi hakediyordur. 15 paket sigara az iç bi ls2 al tak kafana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar