cfmoto 450sr alınır mı?

Normalde MT-25 almayı düşünüyordum ama 160-170 civarında tork ve performansın biraz zayıf olduğunu görünce vazgeçtim. Piyasaya bakınca gözüme 450SR çarptı. Ama bu motorda yağ soğutucu patlama sorunu olduğu söyleniyor. Ben usta olduğum için gerekirse sistemi körleyip ya da başka bir şekilde çözebilirim, bu problem beni çok etkilemez. Ama merak ettiğim başka kronik sorunları var mı? Bu motoru almak mantıklı mı, sizce değer mi?

450SR'ın tek problemi yağ soğutucu patlatmasıdır fakat mt450'nin yağ soğutucusu takılınca sorun ortadan kalkıyor diye biliyorum keza farklı yağ soğutucularıda takılabilir (kaliteli ve sağlamları)

450SR'ın tek problemi yağ soğutucu patlatmasıdır fakat mt450'nin yağ soğutucusu takılınca sorun ortadan kalkıyor diye biliyorum keza farklı yağ soğutucularıda takılabilir (kaliteli ve sağlamları)
450mt de yağ soğutucu yok heralde kör tapası satılıyor.

Motosikleti
(yok)
Çin malı şans işi arkadaş harbiden bak bende sr250 vardı sattım geçen yaz motor tüm acemiliklerimi affetti, belki de motorun bakımlarını aksatmadığım için iyi baktığım içindir bilemem tabi, 450 sr gelecek olursak makine diri, canlı, güzel fakat imkan varsa çine bulaşmamak en sağlıklısı.

Daha almadan satmayı düşünerek motor alınmaz. Motor keyif işidir.

ikibinonsekizden beri dört mevsim, oniki ay, yedi yirmidört motosiklet kullanıyorum (kurye-paketçi degilim)
neye göre, kime göre keyif işi, bir iki ılık(hava) sürücüsünün ifadesi, bu işin mottosu olamaz.

ikibinonsekizden beri dört mevsim, oniki ay, yedi yirmidört motosiklet kullanıyorum (kurye-paketçi degilim)
neye göre, kime göre keyif işi, bir iki ılık(hava) sürücüsünün ifadesi, bu işin mottosu olamaz.
450sr gibi bir motorla mı kuryelik yapıyorsunuz? bu motor kuryelik için değil keyifle sürmek içindir. başlığı açan arkadaş da kuryelik yapmak için motor aramıyor. ona cevaben yazıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar