Bende 2 ay önce aldım. Dominarla arasında kaldım fakat bu çok daha güzel ve çift silindirli güçlü olduğu için tercih ettim.Kilosu beni hiç zorlamadı.
Viraj kabiliyeti çok güzel rüzgarlı havalarda önceden uçardım köprüde bununla 100 le geçiyorum köprüdeki diğer motosiklet sürücüleri bana bakıyor gerçekten
Frenleri mükemmel abs herzaman devreye girmiyor gerçekten çok beğendim önde çift disk var.
Gelen geçen bu ne fiyatı ne kaçlık çok güzelmiş diye yanımda beliriyor. Daha öncede R25 DUKE250 KTM RC200 Kullandım kimse yanıma gelipte bişeyler sorup söylememişti.
Sesini 6 bin devirden sonra çok beğenirsin.
Yakıt olarak rodajda 3.8 litre geziyordum. Servise götürünce şaşırdılar. Baya az yaktırmışım rodajına çok dikkat etmiştim o yüzdendir belki.
Şuan agresif kullanırsam 4.5 5.5 litre arasında yaktırıyorum.
İki farklı modu var ekonomide gerçekten ekonomik oluyor sport a alınca çok bir fark yok fakat hissedebiliyosun.
Arka selesi küçük. Yağmurda sırtına çamur atıyor.
Geri geri giderken ağırlığından zorlanıyosun. Gidonu çok geniş değil aralara rahat giriyorsun. Duke250 kullanırken gidon rahatsız ediyordu beni genişti
Torku gücü kişiye göre değişir fakat r25 ten ben geçtim 400nk ya farkı hissediyosun aradaki.
Rodajdan sonra 185e kadar çıktım. Aynı yolda r25 le 172 yapmıştım.
İkiside daha fazla yapar gibiydi fakat 400nk daha çabuk çıkıyor o hızlara.
Titreşimi bence 100e kadar yok gibi 120den sonra titreşim ayaklarda oluyor.
Bende siteye koydum satıcam fakat benim satma nedenim belli ben her motosikleti hemen satıp başka alıyorum hepsinin tadına bakmak istiyorum
Bundan önce duke250 aldım sıfır 2000km kullandım ondan önce rc200 vardı 4000km yaptım. r25 ile 4000km yaptım. Hepsini hemen hemen 2 ayda sattım.