CF MOTO 150NK PULSAR NS 200 YARDIM :)

2017 model cf 150 nk yine 2017 model bajaj ns 200 inceledim bayilerde ikisi arasında kaldım ikisinide beğendim fiyat konusunda 9 bin cf150 12 bin ns200 cc abs dışında tip olarak daha çok hoşuma giden model cf oldu tabi fiyatta etken farkli artilari eksileri varmi ve tavsiyeniz hangisi bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Tsk ederim tavsiyeniz için ancak baya bi araştırma sonucunda bu ikisi arasında kaldım su sogutmali (uzun yol icin) fiyat performans ürünü olarak bunları bulabildim buikiis arasında tavsiyeniz varsa sevinirim

Tsk ederim tavsiyeniz için ancak baya bi araştırma sonucunda bu ikisi arasında kaldım su sogutmali (uzun yol icin) fiyat performans ürünü olarak bunları bulabildim buikiis arasında tavsiyeniz varsa sevinirim

Rica ederim,şu aşamada önerebileceğim motor budur.

Bütçe biraz daha iyi olsa 2.el Mt-125 olabilirdi.

Bilgi;Cbr 125 uzun yolda vs.nk modelinden her yönden üstündür.

Son düzenleme:
Maximum 12 bin tl malesef baska bütçem yok bide 0 olsun istiyorum 2. El temiz bulmak mesele tüm bakimini ben yapmak istiyorum

ns200 her türlü alır. 150nk ile ns150 yi karşılaştırmak mantıklı. 250nk gelecekmiş fuarda fiyatını falan öğrenip ona göre hareket ederdim ben.

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23

İkisinide alma.Çinliyi zaten sevmiyorum pulsarada o para çok.

Cf 250 abs de olcak iyi ama fiyatı 14 bin civarı olur diyolar o kadar cikmak istemiyorum bütçemi zorlayarak 12 bin ancak cikicam. Bu fiyatlar verilmez belki haklısıniz ama ülkemizin hali ve fiyatlar uçuyor geçen yıl almadığım için pişman oldum.

Cf moto daha kaliteli ancak Ankara'da 150cc motor ile trafiğe çıkmak istemem pulsar 200ns alırdım.

abs bence kesinlikle olmazsa olmaz bir donanim ve ondandolayi pulsar tercih ederdim.

Yarın gidip pulsar alicaz sanırım tsk ederm değerli görüşleriniz için.

12000 rs 200 bulursun 2-3 bin km gecmemiş sıfır ayarında. Ns ile aynı motor fakat şekli var. Bajajın parça fiyatları aşırı uçtu ondanda haberin olsun. Bakımlarıda pahalı İlk bakım 120 tl bajajda Honda 250r 105 tl.

Bakimlari ben yapıcam onlar sorun olmaz inş parca da arastirdim fena değil fiyatlari cok sağol Tvs01

Bakimlari ben yapıcam onlar sorun olmaz inş parca da arastirdim fena değil fiyatlari cok sağol Tvs01

Bakımları sen yapacaksan garanti gidecek boşuna sıfır alma ikinci el al yoksa 0 almanın anlamı yok ki düşük km’lerde (illa sorun çıkartır diyorsan düşük km al) temiz bulursun.

127

Pulsar 200NS abs al bin kat iyi. Şuan piyasada bulunabilecek daha iyisi yok bu paralara.

İkisinide sür hangisinin sürüş zevki daha cok hosuna giderse ve görüntü olarak hangisi gözüne hitao ediyosa onu al. İkiside fiyat performans acisindan su anki turkiye piyasasina gore kafa kafaya bence. Servis bakim maliyeti ve yedek parca olarakta ikiside ayni sayilir. Ns in avantaji abs , Abs hangi motorda olursa olsun onemli bi unsurdur bence. Bana kalirsa sunu al bunu aldan ziyade hangisini alirsan al sifir alma derim eger uzun sure binmeyi planlamiyosan tabi ki .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar