CF MOTO 150NK PULSAR NS 200 YARDIM :)

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Pulsar alacaksın o zaman sana pulsar deneyimimden bahsedeyimki ne aldığını bil.Elimden 3 tane pulsar geçti.Hepside sıfırdı.En sonuncu euro 4 abs li olanı idi.Dominarın fiyatı eşşek yükü ile açıklanınca mecburen pulsar aldım.Sonra uyguna sıfır dominar bulunca pulsarı sattım.
Ön tekerde abs var.Arka tekerde yok.Ön tekerdeki abs işini yapıyor ama arka salıyor.Arka saldığı için öndeki abs tek başına motoru durdurmaya yeterli olmuyor.Bu nedenle benim nazarımda pulsardaki abs gerçek anlamda benim istediğim gibi değil ama abs varmı var.Gösterge resetleme problemi hala devam ediyor.Haricinde bir problemi yok.Göstergesi önemli değil diyorsan al.Motor şehir içi motoru.Uzun yol yapılırmı?yapan yapıyor ama ben yapmam.Motorda muazzam titreme var.Titremiyor diyenler yalan söyler.30 dakikalık yol sonunda ellerinde ayaklarında kıpraşımları hissediyorsun.Rahatsız ediyor.Fabrika lastiği ile devam edemessin.Lastik şart.Bu neden ile bu para bu motora çok.

Stop etme problemi gösterge gitmesi bla bla... pulsara güven olmaz
CF Moto tertemiz binersin.

Kardeşim,madem alacaksin Ns160 Abs modelini al.
Abs
Yag sogutucu
Karburator(stop etmez en azindan)basit sistemli
Devir dalgasi dümeni yok
Ekran göz kirpmasi yok
Sensor mensor ivir zivir yok,sadece Abs sensoru var.
Kronik sorun yok.
Hindulu babuşlar Ns160 modelini baya sevmişler videolari mevcut.

Yakin zamanda kullanan bir kaç kisiyle muhabbet etmiştim,memnun olduklarini soylediler.

Son düzenleme:
Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Ben euro 4 modelini 4 bin km kullandım stop etme başıma gelmedi.

Kronik problemler canımı skmiyor değil ama piyasa bu fiyata daha iyi motosiklet yok malesef buda bizi buna mecbur ediyor 0 almak istiyorum 2. El japon bişeyler alınabilir belki ama hem sunduğu şeyler hem yapısı irtibari ile tercih sebebim olcak sanrm cf 150 ile arasında çok gidip geldm 3 bin lira arasında fark var ama ns200 alcam yarın Allah büyük inşallah sorunsuz denk gelir :) lastiği konusunda haklısınız hemen alamasamda 1 ay içinde alicam butcem anca kıyafet kask ve motora yetti

Ns 200 enteresan bir motordur birgunu diger gunu tutmaz degisik sesler cikartir ve benzeri atraksiyonlar )) bende 2017 vardi 4 ay kullandim sattim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar