Sırayla cevaplamaya çalışayım

40,000 + noter ve sigorta masrafları
2017 model( sigorta bu yüzden biraz zor oldu 0km 2017 modeli sistem önce kabul etmedi)
Parça ile çok endişem yok zorda kalırsam yurtdışından kendim teminedebilececeğimi düşünüyorum. Yarın ilk yağ değişimine gitmeyi planlıyorum parça durumunu sorarım .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Allah güle güle, kazasız, belasız kullanmak nasip etsin İnşallah. Bende şu an Leoncino kovalıyorum ama biraz daha işi çakallığa döküp, bu ortamda ucuza kapatabilirmiyim diye beklemedeyim. 2. motor olarak alacağım için acele etmiyorum.
Teşekkür ederim. Allah sana da gönlüne göre versin. Haklısın bu kriz günlerinde zaten çılgınca bir iş yapıyoruz bari zararı hafif atlatalım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.
Çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Hemşehrim yeni demirden beygirini ağız tadıyla , cezasız , belasız , kazasız kullanman dileğimizle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------
Limit den mi?
Teşekkür ederim. İz Motor'dan