bizde burada ısrarla neden motorculara öcü gözüyle bakıyorlar bunu bulmaya çalışıyoruz.bu ön yargıyı silmeye çalışıyoruz.üzülerek söylüyorum ki malesef boşa kürek sallıyoruz.
OGS -KGS den bedava gecenler eger dini inanciniz varsa bence bi bilene bunun haram olup olmadigini sorun.....
öğrenci olmak yolsuzluk yapmaya bir bahane değildir.
OGS -KGS den bedava gecenler eger dini inanciniz varsa bence bi bilene bunun haram olup olmadigini sorun.....
Bugun OGSden 1.kopruden taksım donusu plakayı kapayıp kacıyordum ve bunun ıcın otoban devrıyesı koymuslar 2009 model bır corolla dırek pesıme dustu camlıcanın ordan berı kadıkoye kadar kactım. sonra kadıkoyun gırısınde 2 devrıye aracı yola barıkatımsı bırsey yapmıslar orda kaldım ve motoru aslında calıntı sanmıslar. bır hırsızlık vakası varmıs motorlu tarıflere uyuyormusum ondan oldu. ama amerıkan fılmlerındekı gıbıydım. sonunda yalvar yakar kurtuldum ama motoru baglıyorlardı kız arkadasımı taksıyle gonderdıler ve benı polıs otosuna aldılar son anda ogrencı oldugum ıcın kurtuldum cıdden kgs alcak zamanım olmadıgı ıcın boyle bırsey yaptım. 61 tl ceza kesıldı 45 tl oluyormus 1 haftada odersem![]()
Öğrenci olmak yolsuzluk yapmaya bir bahane değildir. Birde arkanda artçı var onunda hayatını tehlikeye atmışsın yazık ..
polise cidden kızdım ayıp etmiş..
45 tl ceza bi şaka gibi motorun bağlanmalı sen mahkemeye sevkedilmeli ve mahkemeye kadar gözaltında tutulmalıydın ayrıca ciddi anlamda bir ceza yemeliydin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------
Ayrıca bu tip başlıklar kilitlenmemeli bence .. bu adam yaptığını onaylayacaz ya yapma be keşke yemeseydin diyeceğimizi zannediyo .. bak paparayı yemiş herkesden belki akıllanır
Adam bıcaklayan ve motor calanları sabah alıp aksam bırakıyorlar bı zahmet bıraksınlar benıdeçok ucuz atlatmıssın nasıl polis onlar hayret salmışlar.
ya şu siteye şöyle konular açıp illa fırça yemek mi istiyorsunuz anlamıyorum!
Yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor değil biliyorsun..
Kaçarken bir arabaya çarpabilirsin.
Bir yaya'ya çarpabilirsin.
Kız arkadaşına zarar verebilirsin.
Veya Polisin arkandan ateş açması hoşunamı gider?
Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum..
Şu açılan başlıklarada uyuz oluyorum adeta:silent:
-Polisten kaçtım plakama ceza gelir mi?
-Ehliyetsiz motosiklet kullanıyorum alıcam ama yakalınırsam motorumu bağlarlar mı?
-Hava sıcak kask takamıyorum.
Kardeşim böyle konular açıcaksa hiç açma..Hem Sitedekilerin siniri bozuluyor..Hemde ister istemez Fırça yiyosun..r:
Konuyu açan arkadaş tepkim sadece sana karşı değil..Sadece sana denk geldi.
Ders aldıysan geçmiş olsun..Almadıysan ilk değil bu bigün taziye ve tebrikte başka biri tarafından konu olmassın inş diyorum:cat:
dine bare bunu alet etmeyın be. ne geldıyse basımıza bu dın somurusunden geldı. devlet senden vergı alırken dını soruyormu yada ac kalınca bı corba verıyormu ozaman dıne bunları karıstırmayın.OGS -KGS den bedava gecenler eger dini inanciniz varsa bence bi bilene bunun haram olup olmadigini sorun.....