"cevat kelle" tem otoyolundan bildiriyor.

Zincirlemeye birebir valla, öndekilerden birine bişey olsa bama güme girecekler birbirlerine.

Haftada en az 1-2 kere kullandığım yol 80 le gitmeye söz veriyorum kendime lakin öyle bir dünya yok. Üstünden geçerler adamın.

:) hocam o trafiği ben her sabah ve her akşam çekiyorum.... :) zira yola ordan bağlınıp, ordan ayrılıyorum :) alışınca şaşırmıyo insan çok fazla :)

Sadece orsa mı? Tüm çevreyolu böyle.Zaten çevreyolunda yolda kalan anlar ancak,Kenara mecburi çeken ve arabaları izleyenler görürler nası bir trafik yoğunluğunda motor kullandığımızı.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
saat tam olarak 22:10 civarı, yani saat tam 22 de kamyonların ahırdan boşanan mal gibi saldırdığı zaman.

sanırım saat 22 de bir yasak kalkıyordu :silent:

videoyu çekmeme sebeb olan görüntü aslında video başlamadan 30 saniy önceydi ama kaçırdım. !

bir tır sol şeritte bir mercedes splinter ile kapışıyordu inılmaz korkunçtu o sırada tempo daha yüksekti ama ben çekmeye başlayınca tempo biraz daha düştü.

bazen bunlara kızıp köklüyorum gazı :p feraha çıkınca yavaşlıyorum sağa çekiyorum. uyuz oluyorlar.. uzun süre asla yarışmam kimse ile.

içinden geçer bırakırım :bounce:

Güzel bir paylaşım. Teşekkürler.

Ya Ulaştırma bakanımız Binali Yıldırımı bir motosiklete bindirip bu yolda hız limitleri dahilinde kullanmasını isteyeceğiz
Yada bu videoyu izletip ikna etmeye çalışacağız.

Heriki halikarda anlıyorumki kimse elinin taşın altına koyup böyle bir işle uğraşmayacak. Ota boka eylem yapan sevgili motosiklet camiamız bir araya gelip siyasi içerikli olmayan bir eylemler zinciri oluşturmayacak.

Büyüksehirlerde kortejler oluşturup ana yollarda hız limitleri dahilinde motosiklet kullanma eylemleri de yapmayacağız.

Zaten bu siteninde bu ve benzeri bir organizasyonda öncülük edeceğini düşünmek bir yana dursun hayal bile etmek mümkün değil.

demek ki biz motoru iyi kullanmıyormuşuz, onlar kamyonu dikkatli sürüp bize çarpmıyorlarmış.. :bestmt:

ibreniz fazla gösteriyor olabilir :)

TIR'larda hız kesici var dostum , pompa'dan hız kesiciyi devre dışı bırakırsan 200 km'lere kadar çıkabiliyor TIR'lar. Volvo FH'ın biri altımdaki otomobilde 140-150 km arası sürat varken solladı beni :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar