"cevat kelle" tem otoyolundan bildiriyor.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
gaziosmanpaşa sapağındaki tır parkında, arkadaşı beklerken hayetler içinde çektiğim bir video. yıllardır motosiklet sürdüğüm bu güzergahı durup izleyince "ben burada nasıl sürüyorum" diye ürperiyorum.

diksiyon bozukluğu ve apışmalarımı mazur görün :p (HD READY)

Durunca öyle görünüyor, aslında çok hızlı gitmiyorlar :p Çok fazla olmaları da hızlı gidiyormuş gibi gösterebilir. Her ne olursa olsun korkutucu. :sunny:

valla İstanbul trafiğine toplam 4 kere arabayla girmek gibi bir gaflette bulundum... Kocaeli'den İstanbul'a gidene kadar baya tırstım diyebilirim... Sabahın 4ünde trafik olurmu yaa? ve trafikteki araçların tamamına yakını tır veya kamyon... İstanbul böyle bi memleketmiş meğer... Arabayla tedirgin oldum ben, burda motosiklet kullanan var... Helal olsun...
İstanbul köprü trafiğini görünce kızılaydaki de neymiş diyorum :) beterin beteri var, Ankara'nın kıymetini bilmek lazım.

bende istanbula otobüsle gelirken allahım yeni motorla nasıl bu trafikten geri dönecem dedim :)
ama gerçektende içlerinde olunca o kadarda hızlı gitmiyorlar :)

100-120 Km kac gere söylediniz sayamadım yahu :)

Yoo gercekten hızlı gidiyorlar,Kısın cok iyi oluyor ama arkalarında gitmek

Kamyon-tır yarışı izliyorum sandım:cherry: Bir yanlamadıkları kalmış :queen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Şu yolda öyle yada böyle düştüğünüzü varsayın.

Üzerinizden geçenin haddi hesabı olmaz.

Lütfen azami dikkat ...

Gerçekten çekilen noktadan manzara korku filmi gibi, izledikçe insan gitgide geriliyor.

bu videoyu canlı yaşadığımdan motosikletle temi ilk ve son kullanışım oldu. mecbur kalmadıkca girmem .

aslında kamyon ureten fırmalar muadıllerı olduğu ıcın rakıp fırmalar yüzünden kamyon guclerını abarttıkları oluyor aslında bellı bır hız sınırlaması getırıp motor bg guclerını ona gore yapmaları lazım ama nerdeee araba gıbı gıdıyorlar aman arkadaşlar dıkkat edelım hepsı degıl ama kamyon soforlerının bazıları katıl gıbı, zıhnıyetlerı cok kotu, kucuk araçtır ezer gecerım zıhnıyetınde yanınızda kamyon varsa bıran once gecıp uzaklasın ustunuze herhangı bır yükte dusebılır dıkkat lütfen!!!!

vdeo hızlandırılmıs :queen: valla arada bır kullanıyorum bu yolu guzel guzergah sıksık kaza oluyor ozellıkle bu yolda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar