ya mete han kardeş amma kötümsersin ya hiçmi iyi olamaz bumlar
illa japon yada avrupalımı olacak motor
hatırlatayım san kullandığın bilgisayarda çin arkasına bak inanmıyorsan
canım kardeşim..şu an kullandığım motosiklet has ve has ÇİN MALI...neden kötümser olayım...Çinde üretilmiş...Sundıro Honda...ama kaliteli abicim...
bilgisayarım Çin malı....cep telefonumda made ın Chına diyor...
ama Çin Malı olan SIEMENS CX 65 i 4 yıldır kullanıyorum...halen aynı sağlamlıkta...
bunları ne kadar düzgün kullansanda ne kadar yıkasanda boyasanda beş para etmez...titreşimden elin uyuşur...her tarafı her civatası sallanır...
uzun yol agelmez...ha belde içinde 2 tur atarsan 100.000 km yaparsın emin ol..
tek derdim ÇİN de üretilen kaliteli bir malı alın...derdim bu...kaliteye layık değilmi kimse...
al baba 2000 gaymeye ybr...9000 de...km siylede oynansa bile bu makinaya 4 kişid ebinsen pörtlemez...250de üzerine devir masrafı koy...ala sana ömürlük...
buda ÇİN malı ...ybr de Çinli bilirsin...YAmahanın ÇİN fabrikasında bilirsin...
http://www.sahibinden.com/sifir_aya...degisik_degilWQQaXQQ5421043WQQpXQQdisplayitem
işte bu makinalar elde kaldıı için fiyatları düşe düşe 2000 gaymeye düştü...
pekiiiiiii bu makinalara geçen seneler 3500-4000 gayme verenler şimdi napıcak...tam keriz yerine koydular vallahi..6 ay sonrada 1500 e satılcak...şimdi alanlar pişman olcak...satmak içinmi alıyoz demeyin...eninde sonunda başka bir makina almak ister bu gönül...
birde CHOPPER bunlara denmez...çapır alacaksan Dragstar 650 al derim...bunlar hurda...yürüyen hurda...bun alıp kaça satıcan 1-2 yıl sonra...
Vallahi mete sayesinde vaz geçdim motordan :mrgreen: okadar içden kötülüyorki vaz geçmemek elinde değil insanın. :farao:
biraderim yaşım 30...çok gördüm piyasayı az çok tanırım...Yaşın kaç bilmem ama sana bunu almaman konusunda gerekirse yalvarayım...gurur murur hikaye...seni kurtardıkmı kardır bana huzurlu uyurum...
Yani Allah rızası için alma kardeşim...:cat:
bişey kazanmıcan...hep kayıp...masraf...tamircilerde geçicek ...belanımı arasın dostum...al bir 2.el ybr...innova...kymco actıv yarıotomatik..vs vs...ne diyim abicim artık size...beladır bunlar...
Son düzenleme: