çetmen'in satmış olduğu motorsikletler

yeni başlamış kampanya ben yeni aldım keş 2500 ytl ara sor fiyatını bana uygun geldigi için yeniledim

ha bu arqada nette telefon numarası var

Son düzenleme:
ben daha karar veremedım eheuhe :D hani bu çetmende azıma bal sürdü haa :D

arkadaslara bilgi veriyim dedim :/ yanlıs bılmesınler 3800 müş sitede öle yasıo :p

çinli almayın nolur. bunun için kampanya yapabilirim hatta ne gerekiyorsa yaparım hatta param olsa çinli alacak arkadaşlara destek olup insan gibi makina aldırırım o derece söliyim.

neden derseniz. tamam çinli ekonomik, şartları uygun olmayanlar için harika ama hadi diyelim ki 2000 ila 5000 lira arası paraya kıyıp aldınız çinliyi. 2 senede size ekstra 5000 lira masraf çıkarmazsa nolayım ya. 15000de de ölür biter onlar.

e madem 5000 veriyosun, üstüne 3000 lira biriktir, ikinci el babalar gibi bir japon, italyan bir şeyler al sıkıntı yaşama.

benim mondial 150 hs modeli vardı 2006da aldım 6 aydır da ölü garajda yatıyor. 22000 km kullandım yolda bırakarak öldü motor değişecekmiş falan filan. alırken herşey dahil 1850ye almıştım işe gidip gelmek için. 2 senedeyse bana toplam 7500 ytl civarında masraf çıkardı, bunu da abartmıyorum. motoru komple iki kere yeniledim desem yalan olmaz.

ama aynı hatayı tekrar yapmadım. para buldum ettim tutuşturdum aç kaldım yemedim içmedim 14000e kıydım (benimki de abartı ama buna değdi) aldım bir italyan şimdi. 2500deyim bir buçuk ayımız doldu, henüz yaptığım masraf 30 ytl bir yağ parası. üstelik 500lük bu motor benzini benim çinli 150likten daha az yakıyor. dünya varmış be.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3. motorumu yeni sattım arkadaş. 2004 model 27.000 km ve suzuki'ydi. ikinci el almaktan korkma valla.. arkadaşların dediği gibi. ben 3tane aldım 3 tane sattım..

ortalık çin motorların mezarlığı gibi oldu artık ... zaten fiyatlar pahalı aldınız mı güzel bişi alın...
işi bilmemek bahane diil alırsın yanına anlıyan birini ,,, gerekirse 20 kağıt verirsin servise baktırırsın ,,, NE VAR Kİ YANİ KORKUCAK..??? :)
HEEE hiç bişi bilmiyosan binme zateen !!! kusura bakma ama......
2-3 bin vericeene git adam gibi motor al .. ÇİN ÇON'A BULAŞMA BENCEDE

Bu motorlar Türkiyede fabrika açan Lifan şirketine aittir. Ayrıca birebir modelleri Yuki ve Salcano markasıyla ülkemize girdi. Yani parça sorunu asla olmaz

YBR 125 diyorum başkada bişey demiyorum.
Alacağın motorun astarı yüzünü geçecektir. Motorunu iterek servise götürdüğünde bunu daha iyi anlarsın ama o zamanda motordan soğursun (bu arada iterek bile olsa götürülecek bir serviste bulman lazım)

arkadaş haklı .çin çon a bulaşmamak lazım 4 motor aldım sattım 3 honda 1yamaha kafan dik alnın açık oluyor istediğin fiyata satıyorsun.şimdi 30003 model honda beat var elimde 11000 km de yılda yağını ve bujisini de3ğiştiryorum vur marşa git .honda ve diğer japon malları tavsiye edilir.modeli ve kullanım türür ne olursa olsun........satmayıda düşünerek alın arkadaşlar.çünkü alınan motru 2-3 yıl sonra değiştiriyoruz..
3. motorumu yeni sattım arkadaş. 2004 model 27.000 km ve suzuki'ydi. ikinci el almaktan korkma valla.. arkadaşların dediği gibi. ben 3tane aldım 3 tane sattım..

ortalık çin motorların mezarlığı gibi oldu artık ... zaten fiyatlar pahalı aldınız mı güzel bişi alın...
işi bilmemek bahane diil alırsın yanına anlıyan birini ,,, gerekirse 20 kağıt verirsin servise baktırırsın ,,, NE VAR Kİ YANİ KORKUCAK..??? :)
HEEE hiç bişi bilmiyosan binme zateen !!! kusura bakma ama......
2-3 bin vericeene git adam gibi motor al .. ÇİN ÇON'A BULAŞMA BENCEDE

BİRDEE BENDEN DİNLEYİN:
A2 EHLİYET 1987 JAWA CEYLANDAN BAŞLAYAN BİR ABİNİZ:

1-SKYGO LİFAN IN -YANİ ÇİNİN KALİTE MOTOR YAPIP,DÜZCEYE FABRİKA AÇAN FİRMANIN MALI.
2-BENİM ASYA 150 SCOTTERİMLE ZİYARETE GİTTİĞİMDE ÇETMENE[tv.de reklamı görünce inanamadım fiatlara 700/800 ytl.indirim yapmışlardı], O DÖNEMDE KAMPANYA VARDI,kampanyanın doğruluğunu görünce hsbC KARTI ATTIM MASAYA, 2.150/18 AY BEDAVAYA,YANİ AYDA 120 YTL.YE NİSANDA
200 KROSU KAPTIM.
3-BAŞLANGIÇTAKİ VİBRASYON DIŞINDA HİÇBİR SORUNUM OLMADI,ODA ZAMANLA AZALDI.
4- MOTOR 1.600 KMDE AMA SÜPER, TİCARET=CESARET
"YAŞASIN ÇİNLİLER" EN AZ BİR 5 YIL BİNECEĞİM BU MAKİNAYA,benim her ihtiyacımı görüyor,bir tek bu bölgedeki servis yetersiz kalıyor,yetişemiyor[maltepe].
-ben yaşadımm:BİRDE BENDEN DİNLEYİİİİN,LİFANIN MALLARINDAN TIRSMAYIN.

HAA BU ARADA FİATA PLAKA VERGİ V.S. DAHİLDİ,DAHA NE OLSUN?
SELAMLAR...

Son düzenleme:
çan çin çon da olsun, ahmet mehmet de olsun; ama en önemlisi kaliteli olsun, dağılmasın, yolda krank kırmasın, kayış kopartmasın, parçalanmasın; can emanet ediliyor o makinalara gerisi hikaye...

Herkes çin motorlarını kötülemeyi misyon edinmiş de ben de tecrübemi aktarayım dedim.Bundan 2 ay önce çetmen den cheeta t3-150cc scooter aldım.kdv,ötv dahil 1390ytl.almadan önce gecelerce bu forumu okudum.herkes kendi açısından değerlendirmiş haklı olarak,günlerce alıyım mı almayayım mı diye içim içimi yedi fakat sonunda gözümü karartıp aldım.iyiki de almışım.ne montaj problemi yaşadım. ne anlatıldığı gibi daha depodan dönerken arıza verdi.hava yağışlı olduğundan daha 300 km kullanabildim ama zaten pizzacı yada kebapçı değilim.motora güzel havalarda keyfe keder bineceğim.bu güne kadar marşa hiç ikinci kez basmam gerekmedi.şehir içinde en uzun 35 km lik yollara gittim.ne tıkandı ne titredi.kısacası şimdilik motorum beni üzmedi.İnşallah ileride de üzmez.ayrıca rodajı bitmedi ama km de 9 kr yakıyor.yakıt tüketimi de idare eder bence.Alacak arkadaşların o kadar da korkmasına gerek yok bence...

-------
ybr ile ben 900 km 2. marmok a gittim hiç sorun yaşamadım eski motorum olsa
250 lik cinli gitmeye cesaret edemezdim hiç 250 cinli chopper ile ybr kıyaslanmaz. 250 cinli chooper ile cesmeye gitmiştim artcım donuste ayaklarının agrıdıgını soyledi :)

edremit akçay dan eskişehire dönerken . balıkesir çıkışında kafam bir attı hiç durmadan esk. e geldim 100 kmh/saat . o bursanın kestellerını cıkarken 70 kmh ıle cıktım . eve geldım kapının onunde 600 km kadar yaptıgım yazıyordu . bir çinli ile o kadar yol şişme tıkanma gibi bir sorun olmadan

cesaret olayı derken bak sana sunu dıyım . esk .- bozüyük - bilecik-bursa-mudanya-erdek -edremıt-akçay ve aynı güzergahı geri geldim tek masraf 110 ytl benzın . buldugum bayırda duzluktede ne kadar bastıysa bastım ara sıra

bu tartısma kıyas amaclı degıl . sen ona ıyı bak oda sana iyi baksın . bir shadow ve dragstar kalitesini aramak bunlarda sadece aptallık olur ama bunlar olmasa . ben ne a2 ne kask ne mont ne pantolon alırdım . hala spx lerin egsozları cat cat yapardım

sagol çin iyi ki varsın

Arkadaşlar Bende Bir çinli Motor Kullanıcısı Olarak çinlilerden Uzak Durmayı Tavsiye Ediyorum Ama Malum Bütçe Nedenleri çinliye Zorluyor Yapacak Bişey Yok

Çetmenin sattığı mallar vatandaşın elinde patlar çetmenden agzı yanan japonla gezip rahatlar :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar