Çetmen'den 15 ŞUBAT'TA "SKY GO - SG 250" (chopper) Teslim alan biri olarak şunları yazabilirim; motoru bir arkadaşıma aldık, ilk motoru ve kullanmayı bilmiyor o yüzden Çetmen'den evine ben getirdim. Bizden önce motor alanda (cross motordu) ve bizde de aynı problem çıktı, sibopları tıkalıymış (içine bi sıvı sıkıyorlarmıymış neymiş) ince bir telle açtı felan, sonra yüksek devirde gaz verdi bir süre, bir-iki civatası gevşedi bu arada

vs. 10/15 km kullandım fena değildi sürüşü, koltuk felan bayağı rahattı...
Not:15 Taksit 3 bin küsüra almış arkadaşım motoru.
Daha önce Honda'dan 0 km CG125 (Titan) alan biri olarak, berbat bir teslim alış olduğunu söyleyebilirim, elimize bidonu tutuşturup benzin almaya yolladılar felan (belki normaldir bilemiyorum

bir çocuk vardı (20 yaşında aşağı yukarı) tek başına ilgilenmeye çalışıyordu zavallı, çin'le uğraşmak zor gerçekten...
SONUÇ OLARAK:
Eski motorum Honda Titan çok şükür bizi hiç üzmedi 22.000'de 2400 liraya sattık ama cillop gibiydi, (biri geldi mesela; dişliyle zincir değişmiş herhalde dedi, yok dedim orjinal, hastalık işte bakarsan bağ olur hesabı

Şimdide Kawasaki ER 6 - F (2. el aldık) kullanıyorum ve memnunum Allah'a şükür...
BENİM ARKADAŞLARA TAVSİYEM Kİ BANA İNANIN AKLIN YOLU BİRDİR İKİNCİ EL İYİ BİR JAPON (honda, yamaha, kawasaki..) ÇİN'DEN İYİDİR. ŞUNU DA EKLEYEYİM EN ÖNEMLİSİ; BURADAN ATIP TUTMAK KOLAY BENİM ARKADAŞIM TAKSİT OLMASI SEBEBİYLE ÇİN ALDI, GİT JAPON AL DEMEK KOLAY AMA EKONOMİ MESELESİ AYRICA PARASI OLAN VAR OLMAYAN VAR O YÜZDEN ÇİN MOTORLARI EKONOMİK OLMALARINDAN TERCİH EDİLİYOR AMA ELİNDE AZ BİRİKMİŞİ OLANLARA 2. EL JAPON TAVSİYE EDERİM.