Çeşme Kaçamağı 11-12 Nisan(İzmir yapımı)

Tebrikler süper eğlenmişsiniz. İzmir eğlenmeyi biliyor arkadaş, böyle resimlerinizi gördükte kalkıp oralara göç edesim geliyor. :) Oldum olası İzmir'i ve kordon'u severim zaten. :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bukadar mı çektiniz?_..... :silent::silent:

Son düzenleme:
Bukadar mı çektiniz?_..... :silent::silent:

amma değiştirdin mesajını :p hep aynı resimi düzenlemişsin :queen:

daha resim var abi, muratın makinada var bi kısmı...yükler herhalde bugün:bounce:

emealtveeme001si1.jpg

emealtveeme002yw1.jpg

emealtveeme004tk2.jpg

emealtveeme003ss7.jpg

emealtveeme007nj2.jpg

emealtveeme008dx3.jpg

emealtveeme010kt9.jpg

Son düzenleme:
yuppii :flower::thumleft: Tebrikler rahmi amcam:cat:

çeşme seszonu açıyor herhalde kalabalık maşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harikasınız :rendeer: İzmir' e ayrı bir sempatim var uzun uğraşlar sonucu bu sene annemi Çeşme'ye daimi ikametgah adresine postaladım :queen: Bu yaz ve sonraki bütün yazlar artık Çeşme İzmir ve bilumum ege şehir ve beldelerindeyim oleee :mrgreen: Fotoğrafları görünce bir tuhaf oldum yazı iple çekiyorum :cherry:

aferin sercan mesaiye kalmış topağı yapmışsın, eline sağlık, yanlız resimler ufak olmuş bi daha olmasın :p
:
Ben sizler için varım... aslında benim iboyu görüp ona bilekligi vermem gerekiyordu, sizi de taktım peşime, kimsenin gıkı cıkmadı, neden niye nereye diye kimse bisey sormadı...:mrgreen:

Harika bir gezi olmuş İzmir tayfası:cat:
Serco, pekte yakışımışsın Rahmi ağabeyimizin M800'üne:wiinkk:

Herkese selamlar:rendeer:

ah abi ahhh, benim gs 500 e tekrar binince bisiklete biniyomusum gibi geldi bana:)

vay sercan o yorgunluğun üzerine bide resim upload etmiş topic hazırlamışsın...ellerine sağlık kardeşim :rendeer:

yine süper bi gezi oldu gazımızı stresimizi attık gezdik dolaştık yol yaptık eğlendik sohbet ettik aileye yakışır güzellikte bi organizasyon geçirdik :cat:

gülşen (siteye üye ama nickini öğrenemedik :p) yengemiz gelmiş yanlız bırakmak olmaz dedik tüm yorgunluğa rağmen 7 motor 14 kişilik bi kafile ile gezimizi yaptık...

herkese sevgiler :rendeer:
Sagolasın Aykut cum gelişin gercekten surpriz oldu ve cok cok da iyi oldu... nasıl kaptırtdık ama.. 100 110 100 110 yapıştırdık yolda:queen:

valla helal olsun sizlere dünyanın tadını çıkarıyorsunuz.ayvalıkta görüşmek üzere selamlar:cat:
Ayvalık a az kaldı, yakında gorusecegiz Allah ın izniyle...

harika bir gezi olmuş sercan güzel gezmişsiniz tekerinize saglık İZMİR MT selamlar HAVRAN MOTOR DOSTLARI
siz de guzel gezmissiniz.. şıp şıp baba gezini okudum:)

Tebrikler süper eğlenmişsiniz. İzmir eğlenmeyi biliyor arkadaş, böyle resimlerinizi gördükte kalkıp oralara göç edesim geliyor. :) Oldum olası İzmir'i ve kordon'u severim zaten. :cat:

Gel gel, herkes İstanbul a göcmüş, oralar karısmıs.. İzmir bi tane yaww....:rendeer: yerimiz var:)

Ahhhh ahhh Şu Ankara'da niye deniz yok yavvvvvvvv.Grup elinize sağlık güzel gezi olmuş.Ama sabahın dördüne kadar içip uykusuz ve yorgun şekilde yola çıkmanız iyi olmamış.Daha dikkatli olun.

Yaw ne güzel bir gezi olmuş. Grup sürüşü desen grup sürüşü, kardeşlik desen kardeşlik, dostluk desen dosluk, eğlence desen tadından yenmez. Bu izmir yok mu ya bu İzmir. Az değil walla. Kıskanmadık deil hani :queen::queen::queen::queen:..

Yaw ne güzel bir gezi olmuş. Grup sürüşü desen grup sürüşü, kardeşlik desen kardeşlik, dostluk desen dosluk, eğlence desen tadından yenmez. Bu izmir yok mu ya bu İzmir. Az değil walla. Kıskanmadık deil hani :queen::queen::queen::queen:..

Biz bir aileyiz birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için . ben dedeleri yamuk yapanın kulaklarını çekerim .:cat:

geziniz güzel olmuş ehliyetleri alalım bizde çıkacaz arkadaşlarla böyle uzun gezilere ilk hedefimiz ÇANAKKALE
:)

ya cumartesi bi çay içelim diye çıktım kordona pazar gecesi vardım eve. ne çaymış ama. çaycıda başlayıp rock barda devam eden gece sonunda sabahın köründe buluşup düştük yollara. şamata gırgır desen gani. bizleri kırmayan ve evinde ağırlayan rahmi amcamıza ve semra ablamıza çok teşekkürler. sonra onları da aldık düştük çeşmeye kumru yemeğe. ne eğlendik ama.
gelen, katılani katılamayan herkese teşekkürler.

olum sanki gezide sen yokmuşsun gibi yazmışsın. alooo uyuyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar