Çeşme Kaçamağı 11-12 Nisan(İzmir yapımı)

Motorunuza elinize sağlık. Gerçekten güzel gezi olmuş. Siz böyle gezdikçe insanın içi gidiyor.:rendeer:

harbidende güzel gezi oldu. davutum sen gel hepsinden bir kere daha yapacağız. söz.

heytttt noluyorrr oralardaaa ahmedim kenyada ben istanbuldayken hiçç rahat durmuyorsunuz.....elinize kolunuza tekerinize sağlık çok iii gezmişsinizzz....:cat:

bu arada bazı motorların yolcu sayıları ikilenmiş ama ben yokken bu kadar değişiklik fazla oluyor döndüğümde tanıyamayacağım sizleriii....:p

davutçum seni çok üzledik umarım en yakın zamanda dünersin aramıza kardeşim kendine iyi bak olurmu saygılar:rendeer:

uzun zamandır beklediğim yol yapma eyleminde bulunmuş olmak pek bi keyifliydi
börtü böcek tayfasının küçüğü olarak öncelikle aşk böcüklerimize ve tüm gezi ekibine teşekkür ederim aslında bu keyfi sizinle olympos yollarında da yaşam pek keyifli olur
en kısa zamanda görüşmek üzere ::thanks:::thanks:

heytttt noluyorrr oralardaaa ahmedim kenyada ben istanbuldayken hiçç rahat durmuyorsunuz.....elinize kolunuza tekerinize sağlık çok iii gezmişsinizzz....:cat:

bu arada bazı motorların yolcu sayıları ikilenmiş ama ben yokken bu kadar değişiklik fazla oluyor döndüğümde tanıyamayacağım sizleriii....:p

Kenya'da huzur bulup dileklerde bulundum.Dedim Davut aramıza en kısa zamanda dönmezse başı bitten kurtulmasın:queen::queen:.

Eee hadi abi daha sucuk ekmeğe gitcez sen haleeen bekliyon olmaz ki heheheeee

Bak şeker aldım Konyadan.Gelmezsen başkaları yer :queen::queen:

Tarih tekerrürden ibarettir Ahmet bundan böyle yıllık olağan yat gezisi yaparız artık. :cat:

Rahmi abi,o değil de şampanya anını unutamam yaa geçen sene... gerçekten de mükemmeldi :queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar