Bukadar mı çektiniz?_..... :silent::silent:
Ben sizler için varım... aslında benim iboyu görüp ona bilekligi vermem gerekiyordu, sizi de taktım peşime, kimsenin gıkı cıkmadı, neden niye nereye diye kimse bisey sormadı...:mrgreen:aferin sercan mesaiye kalmış topağı yapmışsın, eline sağlık, yanlız resimler ufak olmuş bi daha olmasın
:
Harika bir gezi olmuş İzmir tayfası:cat:
Serco, pekte yakışımışsın Rahmi ağabeyimizin M800'üne:wiinkk:
Herkese selamlar:rendeer:
Sagolasın Aykut cum gelişin gercekten surpriz oldu ve cok cok da iyi oldu... nasıl kaptırtdık ama.. 100 110 100 110 yapıştırdık yolda:queen:vay sercan o yorgunluğun üzerine bide resim upload etmiş topic hazırlamışsın...ellerine sağlık kardeşim :rendeer:
yine süper bi gezi oldu gazımızı stresimizi attık gezdik dolaştık yol yaptık eğlendik sohbet ettik aileye yakışır güzellikte bi organizasyon geçirdik :cat:
gülşen (siteye üye ama nickini öğrenemedik) yengemiz gelmiş yanlız bırakmak olmaz dedik tüm yorgunluğa rağmen 7 motor 14 kişilik bi kafile ile gezimizi yaptık...
herkese sevgiler :rendeer:
Ayvalık a az kaldı, yakında gorusecegiz Allah ın izniyle...valla helal olsun sizlere dünyanın tadını çıkarıyorsunuz.ayvalıkta görüşmek üzere selamlar:cat:
siz de guzel gezmissiniz.. şıp şıp baba gezini okudumharika bir gezi olmuş sercan güzel gezmişsiniz tekerinize saglık İZMİR MT selamlar HAVRAN MOTOR DOSTLARI
Tebrikler süper eğlenmişsiniz. İzmir eğlenmeyi biliyor arkadaş, böyle resimlerinizi gördükte kalkıp oralara göç edesim geliyor.Oldum olası İzmir'i ve kordon'u severim zaten. :cat:
Yaw ne güzel bir gezi olmuş. Grup sürüşü desen grup sürüşü, kardeşlik desen kardeşlik, dostluk desen dosluk, eğlence desen tadından yenmez. Bu izmir yok mu ya bu İzmir. Az değil walla. Kıskanmadık deil hani :queen::queen::queen::queen:..
Biz bir aileyiz birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için . ben dedeleri yamuk yapanın kulaklarını çekerim .:cat:
Yaw ne güzel bir gezi olmuş. Grup sürüşü desen grup sürüşü, kardeşlik desen kardeşlik, dostluk desen dosluk, eğlence desen tadından yenmez. Bu izmir yok mu ya bu İzmir. Az değil walla. Kıskanmadık deil hani :queen::queen::queen::queen:..