cc yükseltmek

merhabalar,enduro tarzı motorlar hoşuma gidiyor 4.000km tecrübem var mondial r3xi evo ile .Motor cc'si yetmemeye başladı ve pek güven vermiyor motor açıkcası ve servis bakım sıklığı(2000kmde bir) can sıkıyor.A2 ehliyetim var , cc yükseltmek istiyorum,suzuki v strom 650 kullanabilir miyim ? Kullanabileceğim yüksek cc tavsiye verebilirseniz çok memnun olurum.Tekeriniz düz bassın.

Bileğine güveniyorsan alabilirsin. Ama daha 4000 km tecrüben var. Birde yüksek cc motorun bakımı masraflı olur. Bunları göz önünde tut

kullanabilirsin. gücünden ziyade ağırlıkta sorun yaşarsın. yüksek ccye geçmeyin hemen derken bu tarz gücünü yavaş veren makinalardan bahsetmiyorlar. daha sert, gazı verince kafaya gelen makinalardan bahsediyorlar. tekrarlıyorum v-strom ağırdır.

kullanabilirsin. gücünden ziyade ağırlıkta sorun yaşarsın. yüksek ccye geçmeyin hemen derken bu tarz gücünü yavaş veren makinalardan bahsetmiyorlar. daha sert, gazı verince kafaya gelen makinalardan bahsediyorlar. tekrarlıyorum v-strom ağırdır.

Şuanki kullandığım motor mondial 160 kg , ben motor tavsiyesini a2 ehliyet 35 kw açısından da soruyorum

A2 yi yeni aldiysan v stromu süremezsin. Yani kanun böyle. Ama yasa çikmadan once aldiysan sorun yok. Eski a2 ler a oldu. Limit yok.

Rx3 evodan sonra vstrom 650 cok ciddi farkeder. Agirlık güç vs çok degisir. Rx3 ile girdigin toprak yolda v strom ile cok zorlanirsin.

Motosikleti binmek ile sürmek farklıdır. Yani teorik olarak tüm vitesli modeller aynı çalısí ama agırlık güç ve cüsse ile basedebilmek zordur. Mondialin bakimını kendin de yapabilorsin ama v strom ustalik ister. Tavsiyem bir süre daha elindekini kullanman sonra bakarsin büyügüne.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar