CBR650R Lastik Tavsiyesi

Arkadaşlar ben motorumu 4 mevsim kullanıyorum.Yazlarıda uzun yol yaparım yüksek ihtimalle.Viraj yaparım ama öyle aman aman değil.Bu durumda lastik olarak michelin pilot road 5 almayı düşünüyorum.Bu durumda düşünce ve tavsiyelerinizi isteyeceğim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bence doğru seçim...

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Kesinlikle doğru seçim, road 4 bile olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pilot 5 touring lastigidir alabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

Touring lastik testi burada...secin begenin alin
https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Motorcycle-Sports-Touring-Tyre-Test.htm

Çok teşekkür ederim herkese.Herkese kazasız belasız bol eğlenceli sürüşler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Pilot 5 touring lastigidir alabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

Touring lastik testi burada...secin begenin alin ��
https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Motorcycle-Sports-Touring-Tyre-Test.htm

Evet ben Road 5'lerden sonra Roadtec01 SE'lere geçtim. Güzel lastikler. Şimdilik Road 5'leri aratmadılar ancak çok soğuk ve yağışlı havada henüz kullanmadım...

Arkadaşlar road 5 taktırdım ve motorun ciddi anlamda yükseldiğini hissettim.Benim sormak istediğim bir sorum daha olacak.Seramik kaplamayımı önerirsiniz yoksa şeffaf kaplama mı?İkisinide tavsiye eden çokoluyor sizlerinde yorumlarınızı merak ettim.

650F’te pilot power 2ct kullanıyorum tavsiye ederim. Bütçeyi zorlayabilirsen az daha diablo rosso 3 iyi gider ama ömrü kısa çok.

4 mevsim kullandigini hesaba katarsak aslinda en guvenlisi yaz ve kis lastigini ayri ayri satin alman.
elbette maddi imkanlarin elvermesi gerekir.
sicaklik 10 derece altinda dustugu zaman yaz lastiklari sertlesir ve yol tutusu azalir.
allround lastikler ise tum yil kullanilabilmesine ragmen ne yaz ne de kis tam anlamiyla ihtiyaclari karsilayamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar