- Konu Yazar
elam arkdasım bende o civarda vermeye caliscam bi sansimizi deniyelim satamazsak yaza satarız kaza filan bendekinde 14.500 ytl diyorum tabi nakit![]()
arkadasım senın adına gercekten sevındım bıan benımde alasın geldıhayırlı ugurlu olsun vatana kazasız surusler nasıp etsın allah. yanlız bısey sorucam sanırım modelını yazmamısın kaç model 2004 mı acaba?
![]()
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun allah kazanı belanı vermesın

Arkadaş hayırlı uğurlu olsun kazasız can sağlığıyla sıhhatle binesin ..Gerçekten mükemmel makine ..Bende vardı 2005 model Suzuki GSX-R 1000le takas ettim bin pişman oldum...600 çok idaaldi 1000 çok fazla .....260 ları çok rahat görüyor...zaten ötesi akıllı adam işi değil..Suzukiyi biz Antep otobanında bi sündürdük aman Allahım korkunç tehlikeli..En iyisi CBR 600...CBR 125 İN YERİNİ TUTMAZ AMA:cherry: :queen: o başka bi alem....
İşte eski makinem alan hayrını görsün ..Tek kelimeyle mükemmeldi..Yıkayanda Koçum can kardaşım...
Suzuki her vites değişiminde kafa dikiyor,,korkunç bi güç ,, fazla bi güç ..Hayrını gör en idaali CBR 600 ...
hayırlı olsun darısı alayımızın başına ama benim okdar büyük bişi de değil gözüm
güle güle kullan kardesss!!!allah kaza bela vermesin!!!
hayırlı olsun güle güle kullan benimki şimdilik 150cc büyüyünce 600cc olacak:rendeer:
olur inşallah zamanla büyüsün 600 de olur 1000 de olur inşallahallah daha iyilerini nasip etsinn:cat: