Cbr600f Sonunda Aldim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika bir makina oyh. Canım çekti :cat: Allah sizi Kazadan,belanın her çeşidinden korusun

elam arkdasım bende o civarda vermeye caliscam bi sansimizi deniyelim satamazsak yaza satarız kaza filan bendekinde 14.500 ytl diyorum tabi nakit :)

allah razı olsun arkadaşlar allah kaza bela vermesin hiçbirimize :)

varmı ciddi bişii motorun ama unutma fuar var fuarda fiyatlar düşüo dediğin gibi ancak yazın olabilir satışın bence genede aklımızda bulunsun tabi.ben ilk çin motorları geldi aldım asya 150t arkadaşlar gördü tanıdık tanımadık 15 kişiye yakın aldı herkez.e şimdi bunu görürler 15 kişi değilde 1-2 kişi çıkarsa arkadaşta var derim bari :) görüşürüz dostum:cat:
elam arkdasım bende o civarda vermeye caliscam bi sansimizi deniyelim satamazsak yaza satarız kaza filan bendekinde 14.500 ytl diyorum tabi nakit :)

Son düzenleme:
arkadasım senın adına gercekten sevındım bıan benımde alasın geldı:) hayırlı ugurlu olsun vatana kazasız surusler nasıp etsın allah. yanlız bısey sorucam sanırım modelını yazmamısın kaç model 2004 mı acaba?:)

evet 2004 model çok temiz buldum şansıma inşallah sende alırsın bitane kardeşim:cat:
arkadasım senın adına gercekten sevındım bıan benımde alasın geldı:) hayırlı ugurlu olsun vatana kazasız surusler nasıp etsın allah. yanlız bısey sorucam sanırım modelını yazmamısın kaç model 2004 mı acaba?:)

Sağol alonsocum .seninde yolun açık olsun:cat: farında açık olsun
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaş hayırlı uğurlu olsun kazasız can sağlığıyla sıhhatle binesin ..Gerçekten mükemmel makine ..Bende vardı 2005 model Suzuki GSX-R 1000le takas ettim bin pişman oldum...600 çok idaaldi 1000 çok fazla .....260 ları çok rahat görüyor...zaten ötesi akıllı adam işi değil..Suzukiyi biz Antep otobanında bi sündürdük aman Allahım korkunç tehlikeli..En iyisi CBR 600...CBR 125 İN YERİNİ TUTMAZ AMA:cherry: :queen: o başka bi alem....

İşte eski makinem alan hayrını görsün ..Tek kelimeyle mükemmeldi..Yıkayanda Koçum can kardaşım...

vallahi ne güzel konuştun ilk önce teşekkür ederim iyi tamennilerin için:) ama cbr600f alıp doğru karar verdiğimi düşünüyorum şehir içinde gezicem deli gibi hız yapmıcam .daha inanırmısın 120 yaptım.hızı çok fazla sevmiyorum ama merakta ediyorum haliyle mesela 120 giderken 3. viteste asılsam kaç saniyede falan çıkarım merak işte. suziki nasıl çok hızlı dimi fazla gelio insana ?
Arkadaş hayırlı uğurlu olsun kazasız can sağlığıyla sıhhatle binesin ..Gerçekten mükemmel makine ..Bende vardı 2005 model Suzuki GSX-R 1000le takas ettim bin pişman oldum...600 çok idaaldi 1000 çok fazla .....260 ları çok rahat görüyor...zaten ötesi akıllı adam işi değil..Suzukiyi biz Antep otobanında bi sündürdük aman Allahım korkunç tehlikeli..En iyisi CBR 600...CBR 125 İN YERİNİ TUTMAZ AMA:cherry: :queen: o başka bi alem....

İşte eski makinem alan hayrını görsün ..Tek kelimeyle mükemmeldi..Yıkayanda Koçum can kardaşım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Suzuki her vites değişiminde kafa dikiyor,,korkunç bi güç ,, fazla bi güç ..Hayrını gör en idaali CBR 600 ...

hayırlı olsun darısı alayımızın başına ama benim okdar büyük bişi de değil gözüm

hayırlı olsun güle güle kullan benimki şimdilik 150cc büyüyünce 600cc olacak:rendeer:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar