CBR250 R ' ıma yaptıgım Paint Costum Modifiyesi.

Arkadaslar mersinde yaşıyorum bizim Garajdaki arkadasların ısrarıyla benimde değişiklik ve farklılık istegimle ,
Nasıl olacak diye bir korkuyla motoru Boyaya soktuk ..
Egzoz Kapagı Siyaha , Jantlar , Manetler , Arka Janta takılan parça , Pedallar , Artçı pedalları ,Ve elcikler (elcikler özel Rizoma altın sarısı ) olmak üzere Altın sarısına boyandı ..
Siyahın uyum gösterdiği bir renk oldugu için farklı durup kendini gösterdi ve baya yoğun ilgi aldı :) sizinle paylaşmak istedim bende ...

tekerimle çekildiğim poz :)

Bitmiş Hali

Buda 2 sevgilimin birbiriyle uyumu .

Henüz Bitmemiş İşlemleri Var ; Mesela Motosikletimdeki göze hitab eden her vida çıkıp yine aynı sarı renkte vidalar takılacak hafif sarımsı xenon far monte edilecek ..

MERSİN RACİNG TEAM !!

Son düzenleme:
ellerinize sağlık, benim çok hoşuma gitti.
Yaptığınız işlemler sade ve asi bir görünüm kazandırmış motosikletinize.
Kaça satıyoooon :p :cherry:

Jantlar fırın boyamı acaba? yoksa sadece boyandı mı spray yöntemi ile?

ellerinize saglik...
guzel olmus...
ama ayak pegleri ve fren manetlerinde ki boyalar sokulmeyecek mi?

Teşekkür ederim Kardeşim yorumun için ,
Motorum 2012 model 3000 km de düzgün rodajlı ..
Bugun Cbr 250 kullanıcıları sayfasındaki bi tartısmaya şahit oldum herkez motoru aldıgı fiyata satıyor neredeyse diyor ,
haklılar masraf etmemiş bişe yapmamışlar aynı fiyata satıyorlar ..
Ben satmayı düşünmüyorum ama satarsam bu haliyle 9 dan asagı vermem ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Boyanan Her Parça hafif simli Local Boyadır arkadaslar , Pas tutmaz , leke tutmaz cinstendir .. Kolay asınacak bişede değil yani dokunsanız anlarsınız .. Boya tabancayla yapıldı ve fırına verildi ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir motor bu kadar rezil edilir apaci olma yolunda basariyla ilerliyorsunuz bravo :)

Ben buna zevk diyorum arkadasım yinede seni kırmıyacam gece gece ,
Hayırlı forumlar ..

subaru altın renk jant yapınca muhteşem deriz.modifiye olarak biz yapsak apaçi deriz.güzel sade şık olmuş.apaçilikle alakası yok eline sağlık.

Motosikletine bişey demek istemem ama benim tarzım olmamış pek,
jantlardaki boyanın 1 ay içerisinde kabarıcağını söylemek istiyorum malesef, fren ve hızlanma anlarında disk ve lastiğin yere sürtünmesindeki ısıdan dolayı bu boyalar dayanamaz.

Bir motor bu kadar rezil edilir apaci olma yolunda basariyla ilerliyorsunuz bravo :)
Forumda biraz saygılı olurmusun, bende beğenmedim ama arkadaşa veya motoruna rezil apaçi gibi kelimeler sarfetmiyorum. Lütfen forumdaki arkadaşlarımıza biraz daha saygılı olalım. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor jant boyasından önce güzel bir renkli ön cam istiyorummmmm abi ben diye ağlıyor..allah kaza bela vermesin..

Güzel olmuş.Eline, emeğine sağlık. :cat:

Motoru üzerine yatarak kullanırken yolu camdan gördüğün için camı boyatmanı tavsiye etmem.Ama ince bir film olabilir.

91975 üyesi bulunan bir sitede birşey paylaşmışsın,herkes bişeyler yazacaktır iyi veya kötü eleştiri alacaksın mutlaka.Hiç kimsenin zevki başkalarıyla aynı olmayacaktır normal olarak. Eğer sen de beğendiysen mükemmel olmuştur.

Yorumlarımızı yazarken karşımızdaki İNSANa olan saygımızı yitirmeyelim ki saygınlığımızı koruyalım.

Son düzenleme:
Ben çok beğendim ellerinize sağlık,orjinal halinden çok daha iyi görünüyor,Saygısızlık yapanlar dışında motosikletinizi beğenmeyenlere gücenmeyin herkesin zevki farklıdır ben gerçekten çok beğendim..

fena olmamışda aşırı sade durmuş misal ön tekerin oradaki grenajlarada uyumlu bir kaç renkle şekil yapılsa daha güzel olacak. Bu hali aşırı sade. Yinede elinize sağlık.

aslinda guzel ama koyu kirmizi yada parlement mavi yapsan cok daha guzel olurdu gibi geldi bana ama yinede gayet hos bir gorsel modifiye olmus

Forumdan Uzaklaştırıldı
Komik :) :)

Çok güzel olmuş bence tebrik ederim.
Başlığı okuyunca kesin jant şeridi, deponun altına led falan falan yapmıştır apaçi işidir dedim ama öyle olmamış:cat:
Sen bu zodiuma bakma kendini datmin etmeye çalışıyo :cherry:

---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------

Bu arada amortisörleride altın sarısı yapsan nasıl olur acaba çok mu sırıtır :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar