Cbr125 ile uzun yol ?

Merhabalar abilerim ve arkadaşlarım..
Honda cbr125 ile Balıkesir-İstanbul yapılırmı 389 Km falan,artçıda olucak..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

benim kafama estiğinde 200 250 kilometrelik yolu düşünmeden yapıyosam eminim planlı bi şekilde yaparsın :) motoruna ve kendine güveniyosan seni tutana aşk olsun :)

Şu Bandırma'dan kalkan arabalı vapurlar var ya onlar ile çok rahat yapılır. Ben de yapmak istiyorum ama daha yeni kasa CBR 125R alma aşamasındayım.

Günü birlik olması kafamı karıştırıyo,yani sabah gidicem akşam dönücem

Cbr 125 ile uzun yol giden çok, hatta bayan arkadaşımız da var. :) gezi fotoğraflarında konusu vardı.Her türlü gidersin de artçı sıkıntı olur :)

Bence uzun yol olduğu için sıkılabilirsin şehirler arası yol yapacaksın önünde alabildiğince bir düzlük ve motorun son hızına ulaşacaksın karşıya bakacaksın düzlüğün sonuna yavaş yavaş yaklaşıyorsun altında motor son hızında bağırıyor olacak o anda
birde artçı bence iki kere düşün ve yine de uzun yol yapanların düşüncelerini al.

Ben ç.k kadar 125lik scooter ile çeşme aydın otobanında 200 km yaptım. Bu yaz başında mayıs ayında
2 kere benzin almak için durdum sadece ve bitirdiğimde tek hatırladığım yanımdan geçen 600lük 1000lik racing sesleriydi:thumright

Yarım saatte bir mola ver bence.
İlk başlarda güzel de sonra bi taraflarınız ağrımaya başladığında eziyete dönebilir.
Bende de 2012 model CBR125 var. 100 km yol dahi çok yoruyor beni. 2-3 mola veriyorum.
Balıkesir'e motorla gidip, Yenikapı'ya IDO ile dönmek mantıklı gibi. Yada tam tersi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar