CBR Geldi Resimleriyle.. :)

Hayırlı olsun dostum, çok güzel bir seçim yapmışsın. Cama siyah film çekip güzelliğine güzellik katabilirsin :)

güle güle kullan kırmızı cidden yakışıyor cbr a bu sabah gördüm keşke kırmızı baksaydım dedim ama bulması biraz zor galiba 2.elde :)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın işallah.
Yalnız kafana kask takmadan anahtarı kontağa bile sokma. Düşük süratlerde bir şekilde kaza yapıp hayatını yitirenleri az duymadık forumlarda. Lütfen ''bir şey olmaz.'' mantığıyla hareket etme.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah Allah kaza bela ceza göstermesin ödeme kolaylığı versin hayırlı uğurlu olsun :)

kardeşim hayırlı uğurlu olsun ben de CBR125 düşünüyorum lakin küçük kalır mı görüntü olarak diye düşünmeden edemiyorum, senin boy ve kilo nedir yazar mısın sende güzel durmuş motor

güle güle kullan kask mont dizlik eldiven bot 5lisiyle fotoğraflarını bekliyoruz böyle sürme.

ooo CBR 125 alırım bi dal :)

şaka bir yana hayırlı olsun bende 1 ay oldu alalı havalar yağışlı malum :( binemiyoruz hala.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur sana ve bizlere diyelim

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler... yanlız selektör düğmesini sinyalin ustunde gorunce şok oldum o nedir ya oyle ?

kardeşim hayırlı uğurlu olsun ben de CBR125 düşünüyorum lakin küçük kalır mı görüntü olarak diye düşünmeden edemiyorum, senin boy ve kilo nedir yazar mısın sende güzel durmuş motor
172 -173boy 73- 74 kilo usta

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Arkadaşlarım abilerim çok tesekkur ederim.Kask mont dizlik eldiven hepsi tamam bu ilk fotoğraflar :) Allah hepimize nasip etsin.331km devirdim hayirlisiyla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler... yanlız selektör düğmesini sinyalin ustunde gorunce şok oldum o nedir ya oyle ?

Neden ustam :) daha mi farklı 250cc de hic oralari kurcalamadim 250de :)

telefonda hayırlı olsun yazmak zor oluyor bu yüzden bilgisayara geçince yazarım :)

Hayirli olsun gule gule kullan allah kaza bela vermesin, ama bi nazarlik tak sen tak kirmizi nede olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar