CBR Geldi Resimleriyle.. :)

Arkadaşlar motorumu almış bulunmaktayım daha ilk günü.Biraz mahallede turladım motora ısındım şahane :)

Motor gelirlen:

Bir kaç fotoğraf:

biraz gezdimmm

Abilerim kardeşlerim bi dua edin tekerim düz bassın kazasız belasız kullanayım diye :) teşekkürler :rendeer:

Maşaallah Subhanallah. Rabbim nazarlardan esirgesin. Kazasız belasız kullanırsın inşaallah. Kırmızı rengi tatlıymış yahu :)

Maşaallah.Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Kaskını göremedik, sağlam bir kask almışsındır herhalde değil mi?

Maşallah hocam kırmızı şeytan :) Allah kaza bela dert deva vermesin depon hep dolu olsun tekerin hep düz bassın

Abilerim kardeşlerim çok tesekkur ederim dualariniz için Allah herkese nasip etsin çok teşekkürler çok mutluyum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------

Maşaallah.Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Kaskını göremedik, sağlam bir kask almışsındır herhalde değil mi?

Motor aceleyle geldi.istediğim kaski bulamadım.adamlar o kadar pahalı satmiyormus öyle dendiii.Caberg v2rr alacagim netten sipariş vereceğim sanirim.En kisa zamanda hemde.su an ehliyet yok haziranda sinav.o ara sadece mahallede motora isinacagim.Düşünceleriniz için teskkurler.. :)

Hayırlı uğurlu olsun Inşallah, allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Aramiza hosgeldin hayirli olsun kaskin asfalt gormesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

Hemen tankpad al depo cizilmesin

Aramiza hosgeldin hayirli olsun kaskin asfalt gormesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

Hemen tankpad al depo cizilmesin
Hafiften çizildi gibi geldi :) hemen alaçam.Allah razi olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

Bu arada dip not ilk Düşüşüm oldu :) cook hafif olduğu yerden desem yeri var çizik yok Allah'tan :) viraj alırken istop etti ve hoooop :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar