ben de motoru ilk aldığım da duştum arka firene ilk basısım daHafiften çizildi gibi geldihemen alaçam.Allah razi olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Bu arada dip not ilk Düşüşüm olducook hafif olduğu yerden desem yeri var çizik yok Allah'tan
viraj alırken istop etti ve hoooop
![]()
Aynen öyle olduHayırlı olsun kardeşim, o küçük düşüş son kazan olur inşallah. Bu arada virajda motorun stop etmesi senin önüne baktığın, hızını çok gördüğün için yavaşladığın bu nedenle motorun stop ettiğini düşündürdü bana, doğru mu?
Aman diyeyim. Çok ufak bir düşme anında bacağın motorun altında kalabilir ve kafanı istemsiz şekilde yere çarpabilirsin Allah muhafaza. Bence kask almadan motora binme.
Teker isine daha karar veremedim.yaza doğru belki olabilir ama su an para benim olmadigi için bilmiyorum zor olabilirHayirli olsun kardesim kaza bela gorme insallah.bu arada aliskanlik edin kasksiz asla binme motora.maddi imkanin kaldiysa mutlaka ama mutlaka lastikleri degistir.kaza yapmayacak adami dusurur o tekerler kurtul hemen
Aman diyeyim. Çok ufak bir düşme anında bacağın motorun altında kalabilir ve kafanı istemsiz şekilde yere çarpabilirsin Allah muhafaza. Bence kask almadan motora binme.
Kırmızı olsun 5 fazla olsun))) hayırlı olsun kardeşim
8.400liste fiyatı 300tl ruhsat işlemi vs.İnşallah sanada nasip olurİstediğim motor of bitiyorum şu renge ya. hayırlı olsun sakın kasksız binme 20 ile giderken kafanı vursan sert bi demire beyin kanamasından ölebilirsin. Full ekipman bil mumkun oldugunca tecruben yoksa motoru frenlerı kıvraklıgını çalış dene boş alanda. Kaça mal oldu motor?
Sadaka vereceğim. Otopark sansim 0 maalesef yok çünkü artik kapalı bi yer ayarlama cabasindayimhayırlı olsun kazasız belasız sürüşler sakın dışarıda kilitli bırakma muhakkak kapalı otopark şart çok göze gelirsin o yüzden sadaka ver şimdiden ıslat yani
Maşaallah... hayırlı olsun.Rengi çok güzel. hemen bir nazarlık tak biyerine motorun. Kırmızı hemen göze gelir mazaallah.
En az 1.5yil kullanacağım inşallahhayırlı olsun. Allah kezasız belasız sürmeyi nasip etsin. bana söyleneni bende sana söyliyimküçük cc nin keyfini çıkartmadan büyüğe geçme
hem tecrübe hem benzin olarak
![]()
Kazasız belasız inşallah hayırlı olsun güle güle kullan. Lakin hangi usta demişse koruma takozunu neyle karıştırmış bilmem. Koruma takozu dedikleri şey grenajları korur adı üstünde. Kayar gider.
Tıpkı altta ki videoda olduğu gibi. Yzf ile düşüyor adam motor altından yuvarlanıp gidiyor kaldırıyor bir bakıyor tertemiz.
http://www.youtube.com/watch?v=f0Jg-qm4dO0
hayırlısı olsun allah kza beladan korusun kardeşim