CBR Geldi Resimleriyle.. :)

Granajın asfalt görmesin kazasız belasız.En güzel rengi bence...

Hayırlı olsun Allah kazasız sürüşler nasip etsin. Yedek anahtarı eve bırakmayı unutma kaybedersin ikisini birden dikkat et.
konuyu yanlış yere açmıssın bu arada

kazasız belasız kardes.hayırlı ugurlu olsun bi adak şart muhtaç olan birinin duasını al :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Hafiften çizildi gibi geldi :) hemen alaçam.Allah razi olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

Bu arada dip not ilk Düşüşüm oldu :) cook hafif olduğu yerden desem yeri var çizik yok Allah'tan :) viraj alırken istop etti ve hoooop :)
ben de motoru ilk aldığım da duştum arka firene ilk basısım da

Hay maşallah
Kask, korumalı mont, dizlik yada korumalı pantolon, eldiven olmadan binmeyesin..

tgi

Hayırlı olsun hocam
Bende 1 ay önce 2014 cbr 125r aldım. fabrika çıkış lastikleri IRC Road Winner RX-01. Acaba bu lastik nasıl bilen var mı?

www.amazon.com/IRC-Road-Winner-RX-01-Tire/dp/B0068EPHDC/ref=sr_1_1?s=automotive&ie=UTF8&qid=1397686642&sr=1-1&keywords=irc+rear+tire

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, tekerin daima düz bassın inşallah.

hayırlı olsun. Allah kezasız belasız sürmeyi nasip etsin. bana söyleneni bende sana söyliyim:) küçük cc nin keyfini çıkartmadan büyüğe geçme :) hem tecrübe hem benzin olarak :D

Hayırlı olsun kardeşim, o küçük düşüş son kazan olur inşallah. Bu arada virajda motorun stop etmesi senin önüne baktığın, hızını çok gördüğün için yavaşladığın bu nedenle motorun stop ettiğini düşündürdü bana, doğru mu?
Aynen öyle oldu :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:27 ----------

Aman diyeyim. Çok ufak bir düşme anında bacağın motorun altında kalabilir ve kafanı istemsiz şekilde yere çarpabilirsin Allah muhafaza. Bence kask almadan motora binme.

Nasipse 1hafta icinde full ekipmanla karsinizdayim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------

Hayirli olsun kardesim kaza bela gorme insallah.bu arada aliskanlik edin kasksiz asla binme motora.maddi imkanin kaldiysa mutlaka ama mutlaka lastikleri degistir.kaza yapmayacak adami dusurur o tekerler kurtul hemen
Teker isine daha karar veremedim.yaza doğru belki olabilir ama su an para benim olmadigi için bilmiyorum zor olabilir :) daha 17yasinda malum baba parası :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:31 ----------

Aman diyeyim. Çok ufak bir düşme anında bacağın motorun altında kalabilir ve kafanı istemsiz şekilde yere çarpabilirsin Allah muhafaza. Bence kask almadan motora binme.

Son derece haklisiniz o yüzden bende çok hemen ekipmanları toplayacagim

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:33 ----------

Kırmızı olsun 5 fazla olsun :)))) hayırlı olsun kardeşim

Gönlümde beyaz vardı ama görünce kalbimi caldi kirmizi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------

İstediğim motor of bitiyorum şu renge ya. hayırlı olsun sakın kasksız binme 20 ile giderken kafanı vursan sert bi demire beyin kanamasından ölebilirsin. Full ekipman bil mumkun oldugunca tecruben yoksa motoru frenlerı kıvraklıgını çalış dene boş alanda. Kaça mal oldu motor?
8.400liste fiyatı 300tl ruhsat işlemi vs.İnşallah sanada nasip olur :) ben 1.5yil bekledim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:37 ----------

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler sakın dışarıda kilitli bırakma muhakkak kapalı otopark şart çok göze gelirsin o yüzden sadaka ver şimdiden ıslat yani
Sadaka vereceğim. Otopark sansim 0 maalesef yok çünkü artik kapalı bi yer ayarlama cabasindayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:39 ----------

Maşaallah... hayırlı olsun.Rengi çok güzel. hemen bir nazarlık tak biyerine motorun. Kırmızı hemen göze gelir mazaallah.

Hemen takmak lazim bence de :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------

hayırlı olsun. Allah kezasız belasız sürmeyi nasip etsin. bana söyleneni bende sana söyliyim:) küçük cc nin keyfini çıkartmadan büyüğe geçme :) hem tecrübe hem benzin olarak :D
En az 1.5yil kullanacağım inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:43 ----------

Allah hepinizden razi olsun herkesin tekeri düz deposu dolu başı dik olsun inşallah.Dediklerinizin hepsine harfiyen dikkat edeceğim Allah motor isteyenlere farklı model büyük cc isteyenlere kisaca herkese gönlünce olana kavusmayi nasip etsin :) Çok sagolun abilerim kardeşlerim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:45 ----------

Kazasız belasız inşallah hayırlı olsun güle güle kullan. Lakin hangi usta demişse koruma takozunu neyle karıştırmış bilmem. Koruma takozu dedikleri şey grenajları korur adı üstünde. Kayar gider.
Tıpkı altta ki videoda olduğu gibi. Yzf ile düşüyor adam motor altından yuvarlanıp gidiyor kaldırıyor bir bakıyor tertemiz.

http://www.youtube.com/watch?v=f0Jg-qm4dO0

Videoyu en kisa surede izleyeceğim :)

Hayırlı olsun.
Allah kazadan, beladan saklasın.
Güle güle kullanın.

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullan.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar