cbr, cbf buluşması ( 1 )

Arkadaşlar yarın saat 10:00 gibi kavacık riva viraj çalışması yapacağız oradan da biraz gazlarız gibime geliyor katılımcıları da bekleriz....
Zaten yolda karşılaşırız...

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar yarın saat 10:00 gibi kavacık riva viraj çalışması yapacağız oradan da biraz gazlarız gibime geliyor katılımcıları da bekleriz....
Zaten yolda karşılaşırız...

adam durmuyoki yerinde arkadaş yetişemiyoz nal topluyoruz arkasındam :cherry::cat::rendeer:

aynen irfan abi yetişemiyoz geçen hafta zaten polis bile diyor istediğin kadar bas ama plakayı kapatma:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Hakkaten yakalamışken kesti cezayı......Yalnız iyi bir memur arkadaşımızdı ve tokalaşıp yola devam ettim....

zaten sana otoyollar da yetersiz , bizim burada uygun uçak pisti var ağabey ceza yok radar yok atış serbest olmadı seni oraya davet edecem artıkın ne iş ulem bu ceza filan nassıı kıydı sana polis ağabeyim :)

neeee durduğun içinmi :) ???? bende başka bişey sandımdı :cherry: fıkra gibin yauuuu:cherry: 1100 xx e durduğu için ceza kesmek cümlesi kulağa komik geliyor ağabey....:cherry::queen:

yoksa beni nasıl yakalayacakki...yahu düşünmesi bile korkunç ben son anda fark ettim fark etmesem gazlayıp gitsem beni kovalayacak ondan sonra işin içinden çık bakalım...

Selamun aleyküm cemaat buhafta sonu cumartesi yada pazar günü ya tekirdağ yada sapanca yapalım diyorum....

A.S. Tünal ;Pazar günü Samet'i,Özer'i,Metehan'ı ve diğer arkadasları al atla gemiye Yalova'ya gel.Unutulmaz bir güzergah göstereceğim size .

iznik e dağ yolundan gidelim iki camili köyde kasapın orda köfte yiyelim
iznik te tarihi yerleri gezelim çömlek yapan ustaları seyredelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar