CBR 954RR - ne kadar doğru bi karar :)

Rica ederim.Ama bu memlekette ölmüş eşşeği alayıp pullayıp arap atı diye satmaya çalışan çok adam var(sözüm meclisten dışarı).Dikkatli ol.Senin yerinde olsam bunlarla uğraşmaz gene 600 cc yada daha düşük temiz birşey bakardım.

evet abi gerçektende çok haklıısn iyi araştırıp dikkatli olmak gerek ama birde şu var hepimiz iki teker üzerindeyiz kimsenin kimsede hakkı kalmaz.. satıcılarda alıcılarda bunları düşünerek hareket etseler herşey çok daha güzel olur eminim. çok afedersiniz ama işte o zaman ölmüş eşşeği ölmüş eşek diyerek aslanıda aslan diyerek alır bineriz içimizde o şekilde rahat olur saygılar...:)

krd

öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.. aranıza yeni katılan bi üyeyim ve 9 sene mazisi olan bir motosiklet kullanıcısıym. sizlerin tecrübe ve bilgilerinize içten güvenerek bi konu danışmak istiyorum.. cvp yazaıp bilgi ve yorumlarını paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.. maddi gücüm 12 - 13 bin tl civarında.. araştırdığım bir 954 rr var. kmsi inanmakta güçlük çektiysemde düşük ve genel dururmu olarak temiz bir makine. sizce üretimi durdurulmuş ve satmak istediğinizde 2.eli çok ağır giden ama aynı zamandada temiz bir makine almak çok doğrumudur.. tekrar herkese çok teşekkür ederim hayırlı günler arkadaşlar...

Nacizane fikrim; saçma sapan paralara eski kasa 600F lere yazı tura atacagına, daha mantıklı rakamlara 954RR için yazı tura atabilirsin.

Konu hakkındaki güncel fikirleri merak ettiğimden dolayı hortlatmış bulunmaktayım

2 ay önce aldım 954 5000 tl harcadım motoruna satmaya kıyamam baya bir süre tamamen sıfırlandı kışında grenajlar işlem görecek yani sene olacak 2003 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar