CBR 650 R Egzoz Yardım

Merhabalar, cbr650r 2025 model motosikletim için egzoz alma düşüncesindeyim fakat orijinal akrapoviç fiyatları 85.000 TL civarında ve bu paraya bir scooter alınabiliyor maalesef. aklımda şöyle birşey var. birtane ikinci el replika headers dahil bir tüp alsam bunu kullansam nasıl olur?

Ha birde 2025 modellerde 2 adet oksijen sensörü var. bunu egzozcuya yaptırıp kullanabilir miyim acaba?

Daha önce böyle bir deneyime sahip olanları konuya davet ediyorum Teşekkürler.

Ceza yedikten sonra da ayrı bir konu daha açarsınız büyük ihtimalle. Bu kaşıntının sebebi nedir acaba merak ettim ? Motoru bağırtınca ne oluyor ?
Cezayı yemek ve yedikten sonra olacaklar beni ilgilendirir. Ve bu konuyu açtıysam yaşanabilecek muhtemel şeyleri kabul etmişimdir. Ayrıca sanırım dikkatli okumadın Alman. Konuya sadece deneyim sahipleri davetlidir demiştim.

gpr full sistemlere bak hocam, onlar çok yakışıyor bu motora.
bakarım da hocam yeni kasalarda 2 oksijen sensörü var uydurabilirmiyiz acaba egzozcuda. veya orijinaline çok para vermeye gerek varmı gerçekten? yani alsak replika full sistem egzozcuyada yaptırsak 2. oksijen sensörü yuvasını daha ucuz olur gibi

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Cezayı yemek ve yedikten sonra olacaklar beni ilgilendirir. Ve bu konuyu açtıysam yaşanabilecek muhtemel şeyleri kabul etmişimdir. Ayrıca sanırım dikkatli okumadın Alman. Konuya sadece deneyim sahipleri davetlidir demiştim.
Baaartırmak var bağırttırmak var. Takacaksan sesi güzel çıksın düz boru gibi değil. Gerekli emisyon ve desibel kurallarını karşılayan, muayeneden geçebilen, belge ve evrakları yerinde bir egzoz takmanı öneririm. Cezayı her türlü yiyeceksin polis amcalar sağolsun ama en azından itiraz için elinde koz olur. 4 silindirin sesi düzgün bir egzozla güzel oluyor. Oksijen sensörlerinin yerleri ve niye orada oldukları önemli, doğru yeri bulduktan sonra kes-biç-kaynakla açarsın ona yer düzgün usta bul yeter. Hatta önceden sensör yeri olan motoruna özel boru varsa daha iyi.

bakarım da hocam yeni kasalarda 2 oksijen sensörü var uydurabilirmiyiz acaba egzozcuda. veya orijinaline çok para vermeye gerek varmı gerçekten? yani alsak replika full sistem egzozcuyada yaptırsak 2. oksijen sensörü yuvasını daha ucuz olur gibi
o detayları bilmiyorum. benim 650f de gpr ın full sistemi vardı, karbon olanından, sesi çok tok ve güzeldi. akrapovicden daha iyiydi. özellikle susturucuyu çıkarınca 3 km öteden duyuluyordu.

forumun hepi topu 10 tane devamlı üyesi var, hangi tecrübeliyi arıyon sen gözüm?

85'i çok görüp çakma egzoz peşinde koşuyon, sonra da adam sana ceza yersen diye ayar çekince göze bilmem nereye aldım diye de atar yapıyon? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Motosikleti
750x
85.000 TL egzoz için fazla olduğunu düşünüp cezayı göze almış olmanız gerçekten enteresan, çünkü yiyeceğiniz ceza egzoz fiyatından çok daha fazlası olacak. Bana sorarsanız mis gibi tok sesli bi orijinal egzozunuz var zaten, bence hiç değiştirmeyin. İlla da değiştirmek istiyorsanız 85 bin tl çok para değil.

takma boşver vızır vızır her taraftan motosiklet sesi geliyor ne uyku uyuyabiliyoruz ne sokakta yürüyebiliyoruz hindistan oldu memleket 125lik motorları bağırtanlardan geçilmiyor

Motosikleti
CBR 500 R
Oksijen sensörü işi basit. Tornacıya egsozla beraber gidip sensörü dişine göre rekor yaptırırsın. Tornacının 15 dakikasını bile almaz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu egzoz işi benim pek hoşlanmadığım bir konu ama ben sevmiyorum diye de kimse sevmeyecek diye bir kural yok.

Beto87 kardeşim zaten Birlik'ten bahsetmiş, ben de danışmak için alternatif olarak Ferik ve Avcrom Halil Usta'yı önereyim.

Son düzenleme:
cezalar astronomik düzeylere çıktı. ota-boka ceza yazıyorlar. iş bilmez polise de denk gelirseniz işin içinden çıkamazsınız. hala daha susturucu yok bilmem öttürücü ile kurtaracağını düşünen varsa şunu bi izlesin:

Son düzenleme:
şehir içi mutlaka susturucu ile gez.ceza yemessin.uzun yolda susturucuyu çıkarırsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Akrapovic için buraya

Mivv için buraya

Arrow için buraya

Oksijen sensörü işi basit. Tornacıya egsozla beraber gidip sensörü dişine göre rekor yaptırırsın. Tornacının 15 dakikasını bile almaz.
BİRLİK EGZOST https://share.google/jURzF4etDBEhQkpqx
Benim 650f'in egzozunu burada yaptırdım. Benim diyen replikayı bakkala ekmek almaya gönderir. Bir danış onlara istersen.
Teşekkürler göz atayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar