CBR 600f Virajda :))

Guzel bir calisma , sanirim iyi birde makinaniz var, cunku ilk resimdeki netlik bunu gosteriyor.
Lakin hareket halinde cekerken biraz hatali odaklama var, baska noktalar net cikar iken sen bugulu cikmisin. Biraz makina uzerine pratik yapmaniz lazim.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Kasktaki çiviler zararlı değil sadece yapıştırma ve uçları küt.ama aynı şeyi cam vidaları için söyleyemeyeceğim gerçekten sivri ve tehlikeli.onları ya modifiye edeceğim ya da değiştireceğim. Viraj konusu ise şöyle ki baştada yazdığım gibi ciddi virajlar değildi,sırf foto için bir iki gidip geldim fazla yatırmadım motoru.hatta bazı karelerde viraj çıkışına değil doğrudan objektife baktım :))

Pantalonunuzda kushitani heralde de sliderlar motomax'da mı satılıyor yoksa siz ekstra biyerlerden mi aldınız ?
Kendiniz aldıysanız nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba ? :p

merhabalar bendede 600f var motorunuz cok guzel olmuş allah kaza bela vermesin bi nazarlık takın bence onun haricinde 2 sorum olucaktı jantların renk kodu varmı ? birde aynalar anladıgım kadarıyla orjınal aynaları değil ama çok hoş durmus aynalarin ne oldugunu ögrenicektim simdiden teşekkürler

teşekkür ederim. jantlar subaru impreza wrx lerde kullanılan kodda boyandı. telefonuma kaydetmiştim kodunu ama kaybettim maalesef :( ama internette muhakkak vardır.

selam ankarada neredesin. bende ankarada askerlik yapıyorum tanışalım. şuanda kızılaydayım.
hayırlı teskereler olsun arkadaşım. bugün artık geçti inşallah tanışırız bi dahaki sefere. Pazar izinlerinde Ankara-MT toplantılarına da gelebilirsin.
daha fazla yatamıyormu ??
:mrgreen: yatıyor aslında ama öncesinde şık bi akşam yemeği ve pahalı bi şarap istiyor :queen:

şaka bi tarafa elbette daha lastikte pay çok :

imgp2743b.jpg

ama şu varki caddede limitlere yaklaşmak bile gereksiz :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------

Guzel bir calisma , sanirim iyi birde makinaniz var, cunku ilk resimdeki netlik bunu gosteriyor.
Lakin hareket halinde cekerken biraz hatali odaklama var, baska noktalar net cikar iken sen bugulu cikmisin. Biraz makina uzerine pratik yapmaniz lazim.
Hocam doğrudur, ben fotoğraftan hiç anlamam sağolsun genç bi arkadaşımız bu işin eğitimini almış o çekti fotoları. ben ancak cep telefonunun kamerasını kullanabiliyorum :)

Pantalonunuzda kushitani heralde de sliderlar motomax'da mı satılıyor yoksa siz ekstra biyerlerden mi aldınız ?
Kendiniz aldıysanız nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba ? :p
evet pantalon ve mont powered by Kushitani by Motomax :queen:
sliderlar motomaxta yok ben de aradım bulamadım. bunlar zaten pantalona göre değişmiyor universal ,marka sıkıntısı yok, pantalonlarda cırt cırtlı kısım hayli geniş herhangi bi marka alabilirsiniz uyar. ben bu sliderları bi arkadaşımdan yürüttüm :) geri isteyene kadar kullanıyorum :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

notron ;
aynaları sormuşsun cevaplamayı unuttum. aynaları ebay'den aldım ama görünüş iyi de kalitesinden memnun değilim tavsiye etmem. sabitlemek için izolasyon bantı kullandım. daha kaliteli modifiye ayna arıyorum.

Abi kaskın mükkemmel ötesi.Motorumu alınca aynı kasktan almayı istiyorum.Markası nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar