Teşekkür ederim arkadaşlar. Kasktaki çiviler zararlı değil sadece yapıştırma ve uçları küt.ama aynı şeyi cam vidaları için söyleyemeyeceğim gerçekten sivri ve tehlikeli.onları ya modifiye edeceğim ya da değiştireceğim. Viraj konusu ise şöyle ki baştada yazdığım gibi ciddi virajlar değildi,sırf foto için bir iki gidip geldim fazla yatırmadım motoru.hatta bazı karelerde viraj çıkışına değil doğrudan objektife baktım)
merhabalar bendede 600f var motorunuz cok guzel olmuş allah kaza bela vermesin bi nazarlık takın bence onun haricinde 2 sorum olucaktı jantların renk kodu varmı ? birde aynalar anladıgım kadarıyla orjınal aynaları değil ama çok hoş durmus aynalarin ne oldugunu ögrenicektim simdiden teşekkürler
hayırlı teskereler olsun arkadaşım. bugün artık geçti inşallah tanışırız bi dahaki sefere. Pazar izinlerinde Ankara-MT toplantılarına da gelebilirsin.selam ankarada neredesin. bende ankarada askerlik yapıyorum tanışalım. şuanda kızılaydayım.
:mrgreen: yatıyor aslında ama öncesinde şık bi akşam yemeği ve pahalı bi şarap istiyor :queen:daha fazla yatamıyormu ??
Hocam doğrudur, ben fotoğraftan hiç anlamam sağolsun genç bi arkadaşımız bu işin eğitimini almış o çekti fotoları. ben ancak cep telefonunun kamerasını kullanabiliyorumGuzel bir calisma , sanirim iyi birde makinaniz var, cunku ilk resimdeki netlik bunu gosteriyor.
Lakin hareket halinde cekerken biraz hatali odaklama var, baska noktalar net cikar iken sen bugulu cikmisin. Biraz makina uzerine pratik yapmaniz lazim.
evet pantalon ve mont powered by Kushitani by Motomax :queen:Pantalonunuzda kushitani heralde de sliderlar motomax'da mı satılıyor yoksa siz ekstra biyerlerden mi aldınız ?
Kendiniz aldıysanız nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba ?![]()
Abi kaskın mükkemmel ötesi.Motorumu alınca aynı kasktan almayı istiyorum.Markası nedir ?